2777
2789
خب بهتون میگن که شما قدرتت رو داری به دست میاری. از قدرتت، استعدادت و یا توانایی هات استفاده کن برای ...

وای چقدر طولانی شد😂😂

امیدوارم جوابتون رو واضح دریافت کرده باشید و لطفا بهم بگید چقدر درست بود حرف هام🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوستان بخدا دیگه نمیتونم امروز خیلی استفاده کردم و جدا از منبع انرژی واقعا انقدر تایپ کردم انگشتام دیگه نمیگیرع 

من یه تایپیک میزنم زیر اون پیام بزاری و بگید چی میخواید تا اخره شب از دپازده به بعد جوابتون رو خلاصه بدم❤

از زمان نزدیک دارن میگن شاید چند روز آینده یا چند هفته آینده. به ماه نمیکشه

میشه لطفا بگی راجع ب سوالش ک درمورد گذشتس چ جوابی بدم ؟

پروردگارا من به هر خیری که به سویم بفرستی سخت نیازمندم...اللهم صل علی محمد و آل محمد
خب بهتون میگن که شما قدرتت رو داری به دست میاری. از قدرتت، استعدادت و یا توانایی هات استفاده کن برای ...

عزیزم مممنون وقتت گذاشتی 

خیلی مهربونی 

بله من خیلی وقته درگیر افسردگیم🙃🥺

دوستان بخدا دیگه نمیتونم امروز خیلی استفاده کردم و جدا از منبع انرژی واقعا انقدر تایپ کردم انگشتام د ...

عزیزم من چند بار پرسیدم اگه میشه جواب بده در مورد قبولیم چی حس میکنی

کاربری دست 98348نفره