2777
2789
عنوان

همسایمون همه جارو آباد میکنه

98 بازدید | 3 پست

ینی این بشر انقد پررویه که نگم 

به خودش این حق و میده که هرکاری دلش میخواد بکنه

ینی هرجا میره اونجارو نابود میکنه ، 

واحد روبروئیمونه 

یه زمانی هی میومد از ما چیز میز می‌گرفت،  زنگ خونمونو میزد بدون اینکه بهش تعارف کنیم میومد تو 

تا اینکه بهش رو ندادم دیگه نیومد

مزاحم بقیه همسایه هاهم میشه ، 

واحدشون دقیقااااا کنار اسانسوره ، این برداشته پادری انداخته جلو در آسانسور، من هر سری بخوام از آسانسور بیام بیرون اون یه تیکه رو میپرم که پام نره رو پادریشون 

اونوقت میاد زنگ خونه مارو میزنه به مامانم میگه جلو در اسانسورو دستمال کن 😐😑، کنار  واحد مام پله میخوره میره بالا ، روزی ۱۰۰بار میره خونه واحد بالاییمون ، از پله های در خونه ما میره ، یا مثلا کفش گلیشونو رو پله ما میپوشن ، با وجود اینکه خودشون پله دارن 

کلا آدم مریضیه،  خانوادگی خلن، باورتون نمیشه پسر و شوهرشم قاطین ، معلوم نیس از کدوم جهنم دره ای اومدن 

الانم کفشای بو گندو پسرشو گداشته جلو در خونه ما ، یه بوییم میداد افتصاحححححح😬🫢

دلم میخواد یه روز چنان دعوایی باهاش بکنم که حساب کار دستش بیاد ولی مامانم میگه با اینا دهن به دهن نکن ، اینا چیزی برا از دست دادن ندارن ، بی حیان

راستم میگه 

نگاه میکنم تو صورتش انگار دنیارو گدایی میکنم 

چندش خانم 

بنطرتون چه کنم

دیشب با لباس خونگی باز بودم یهو در زدن دخترم درو باز کرد بخدا تا اومدم بپرسم کیه دیدم همسایمون وسط پذیرایی ِ بعد میگفت وااااای چقد خوب موندی شکم نداری وااااااااتی چ هیکلت تغییر نکرده(باردارم) بخدا تا چن ساعت شوک بودم 

بعضیا باید پشت کوه بمونن حقشون نیس بیان تو شهر کنار بقیخ زندگی کنن

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیشب با لباس خونگی باز بودم یهو در زدن دخترم درو باز کرد بخدا تا اومدم بپرسم کیه دیدم همسایمون وسط پ ...

رو نده بهش 

معلوم نیس از کدوم خراب شده ای اومدن اینا ، همون باید برن تو زادگاهشوک