2777
2789

بچم چندروز پیش بینیش گرفتع بود فس فس میکرد یه روز اب وچرک میومد ازبینیش الان دیگه نمیاد یکم صداش گرفته ازپریروز سرفه وتب نداره خودم‌توخونه شربت و داروی گیاهی میدم حس میکنم الان تقریبا بهترشده گرفتگی بینیش و صداش کمترشده ببرم دکتر یا همین داروها و ادامه بدم به دانه و عناب و شربت گیاهی میدم هفت ماهشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببرش دکتر ی چک بکنه بچه رو

تونت خوندم خفیف بودنی توخونه خوب میشه شدید نیاز به دکتر داره شوهرمم امروز اومده گفتم‌وقت بگیرم ببرم بعد میگم داره بهترمیشه نبرم 

عجب دل و جراتی بچه ۷ماهه رو نبردی دکتر

باباش نبود تنهایی نمیتونم ببرم

علایمش خفیفه بود تب و سرفه نداشت فقط گرفتگی بینی بود بعد پریشب اخرشب دیدم صداش یکم گرفتع

دختر منم دقیقا همین علایم رو داشت و دکتر گفت الرژی هست. اسپری داد

بخاطر الودگی هوا هم هست

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

اگر ۷ماهشه  سرخود هیچی بهش نده. اسفند دود نکن عود و ادکلن ممنوعه . بوی طبخ غذا بهش اصلا نخوره بهتر میشه

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
دختر منم دقیقا همین علایم رو داشت و دکتر گفت الرژی هست. اسپری دادبخاطر الودگی هوا هم هست

خودمم فکرمیکنم حساسیته چون نه تب داره نه سرفه اشتهاش هم خوبه 

فقط بینیش گرفتنی بی قراری میکنه صداشم یکم گرفتع البنه تا حد زیادی الان خوب شده ولی ته دلم میگم ببرم دکتر یه چک بکنه 

ماه قبل فقط دکترا بودم خسته شدم 

اگر ۷ماهشه سرخود هیچی بهش نده. اسفند دود نکن عود و ادکلن ممنوعه . بوی طبخ غذا بهش اصلا نخوره بهتر م ...

شربت گیاهی میدم پلارزین دکترش قبلا داده بود و به دانه و اسپری میزنم و فرنی نشاسته و گلوشو چرب میکنم با پماد همینا وبخور میزارم همینا منظورمه

خودمم فکرمیکنم حساسیته چون نه تب داره نه سرفه اشتهاش هم خوبه فقط بینیش گرفتنی بی قراری میکنه صداشم ی ...

خواستی هم ببر . ضرر نداره 

. گرفتگی صدا و ابریزش بینی بدون تب و...حساسیته‌ . باید رعایت کنی وگرنه حالاحالاها خوب نمیشه. تو خونه چیز سرخ نکن اصلا. 

شربت گیاهی میدم پلارزین دکترش قبلا داده بود و به دانه و اسپری میزنم و فرنی نشاسته و گلوشو چرب میکنم ...

خوبه. پلارژین رو میخوای نده بهش. راستی دود عنبر نسا هم ممنوعه ها...

بیرون نبرش هوا الودس بچه از الان ریه هاش حساس میشن