2777
2789
شوهرم تکه وهمیشه بغض داره از اینکه شب یلدا تنهاس وکسی ونداره بره خونش عید تنهاس وکسی ونداره بره خونش ...

خب مگه شما نیستید؟ هیچ کسی بهتر از همسر واسه درددل نیست 

نامزد من تک فرزند نیست ولی فقط با من میتونه درد دل کنه 

مردا یکم سخته براشون درد دل کردن 

حالا که همسرش شدی یکم شرایط رو براش آسون تر کن 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۹ تا خیلیههههه دیگه خدایی ..بچه دو تا نهااایت سه تاش خوبه که کنار هم باشن و بدرد هم بخورن بیشترش فقط ...

مادر شوهرم به هوای دختر دار شدن ۱۰تا پسر زاییده الان مریض افتاده گوشه بیمارستان فقط شوهر کن و یکی دیگه از بچه هاش هواشو دارن ...بچه زیادی خیلی بی معنی و چرته

خب مگه شما نیستید؟ هیچ کسی بهتر از همسر واسه درددل نیست نامزد من تک فرزند نیست ولی فقط با من میتونه ...

خب فکرشو بکن یه مسائلی در مورد مادرش هست که شرمش میاد من بفهمم چجوری بیاد در موردش باهام درد دل کنه؟

وگرنه من همیشه سنگ صبورشم وهمه چیشو میگه بهم

خب فکرشو بکن یه مسائلی در مورد مادرش هست که شرمش میاد من بفهمم چجوری بیاد در موردش باهام درد دل کنه؟ ...

متوجه نشدم

اخه طبیعیه آدم از خصوصی ترین چیزاش به همسرش بگه 

شوهرم تکه وهمیشه بغض داره از اینکه شب یلدا تنهاس وکسی ونداره بره خونش عید تنهاس وکسی ونداره بره خونش ...

شوهرمن 4تابرادرداره کاش نداشت  دنیاجای موندن نیست من گاهی میگم کاش دوتابچه داشتم بعدش میگم بچم دنیامیادگناه میکنه وقتی میمیره جون میده من تحمل زجرشوندارم همین یه دونه بسه

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

تک فرزندی یه محاسنی تو کودکی داره ولی بزرگسالی بستگی به تیپ شخصیتیشون داره

تعداد زیاد بچه، بیشتر از ۴ تا هم بینشون گاهی تفرقه است و به نظر من وجود یک خواهر و یک برادر کافیه،لذت بازی های کودکی با برادرم فراموش نشدنی است با اینکه همیشه سربه سرم میزاشت .الان هم سنگ صبورمه 

متوجه نشدماخه طبیعیه آدم از خصوصی ترین چیزاش به همسرش بگه

نه واقعا 

من خودم مثلا مامانم با خالم دعواش بشه ومثلا خالم در مورد من حرف بدی بزنه از بغض بمیرم روم نمیشه بگم به شوهرم که مامانم وخالم باهم دعوا دارن کسر شانه برا من 

نه واقعا من خودم مثلا مامانم با خالم دعواش بشه ومثلا خالم در مورد من حرف بدی بزنه از بغض بمیرم روم ن ...

هر کسی یه جوریه پس 

من خیلی راحتم توی این مسائل 🥲

من همه ی خاطرات خوب و بدم با خواهرام بوده من خودم شخصیت درونگرایی دارم اگه تک فرزند بودم حتما همیشه ساکت و تنها می موندم و خاطره ی چندانی از کودکی نداشتم خواهر برادر داشتن خیلی خوبه وقتی از مدرسه میو مدم با خواهرم درمورد دوستام یا اتفاقاتی که افتاده بود صحبت میکردیم چند سال هم مدرسه مون یکی بود با هم میرفتیم مدرسه 

خب آخه زشته بارها شده مامانم با خواهرم جلو شوهرم بحث کردن اینقدر باهاشون برخورد کردم حتی الان با یکی ...

این که اره 

منظورم درد دل کردن هست که راحتم 

دستت دردنکنه ازاین دعاها نکن برام پادشاهی میکنم😂😂😂😂😂😂

ایشالله کلللللل جهان و تک فرزندیییی 🤣🤣 

پس چییی تو پادشاهی کنی ما نوکری برادر خواهرای کوچیکمونو بدیم😔🤣 

هاها فک نمیکردی با همچین دعایی هم بشه بهتون ضربه زد؟ 😌🤣

ایشالله کلللللل جهان و تک فرزندیییی 🤣🤣 پس چییی تو پادشاهی کنی ما نوکری برادر خواهرای کوچیکمونو بدی ...

الهی 😂😂😂😂چندتان ؟

بخدا ماهم بدبختی خودمونو داریم مامان بابای من همه جوره روم زومن دست ازپا نمیتونم خطا کنم😂😂😂😂😂

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔