2777
2789

بچه من تکه ، راضی نیست از تنها بودنش ، ما تعدادمون زیاد بود و جنگ و دعوا بین بچه ها زیاد بود، منم راضی نبودم 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

دخترداییم ۱۳ سالشع دلش داداش میخواد ..

که دیگه قیدشو زدن 

سه سال پیش خواهردار شد ک فوت کرد

دوستمم ۱۸ سالشه دلش داداش میخواست🥲( یه خواهر و یه برادر از دست داده)

مثل همیشه یادت باشه درد و رنج یا لذت کاری که الان انجام میدی *نمیمونه* ؛ اما شرمندگی یا افتخارش چرا ((((:🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه تک فرزندی واقعا خوبی هایی هم داره که بزرگترین خوبیش جنبه مالیش هست که برای بچه رفاه بیشتری فراهمه ...

آره از نظر تربیتی ، تک فرزند سخت تره 

اگه مامان باحوصله ای باشی تک فرزندی گزینه مناسبیه 

وگرنه در غیر این صورت سخت میشه 

من این دید رو دارم که دنیای امروز رو به فرد گرایی رفته ، آدما مثل قبل وابسته به خانوادشون نیستن

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
شوهرم تکه وهمیشه بغض داره از اینکه شب یلدا تنهاس وکسی ونداره بره خونش عید تنهاس وکسی ونداره بره خونش ...

شوهر من ۹تا برادر داره همیشه تنهاس همیه این مناسبت ها هم تنهاست و سراغ همدیگه نمیرن سر ارث و میراث بینشون شکرآب شد 

من بچه هم بودم باز مشکلی نداشتم چون شخصیتم اینه میتونم با تنهاییم کنار بیام اگه بچه دار هم بشم احتما ...

نه من چندتا میارم میدم دست مامانم خیلی بچه دوسته😂😂😂😂

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
شوهرم تکه وهمیشه بغض داره از اینکه شب یلدا تنهاس وکسی ونداره بره خونش عید تنهاس وکسی ونداره بره خونش ...

باور کن همسر منو توصیف کرده ولی یه عالمه خواهر و برادر داره که هیچکدوم به دردش نمیخورن با اینکه خودش همیشه حامی و پشتشون بوده

تو کیستی که من اینگونه بی تو بی تابم؟ شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم
نه من چندتا میارم میدم دست مامانم خیلی بچه دوسته😂😂😂😂

🤣🤣🤣

من اصلا دلم نمیاد 

بچه فوق العاده آرومی بودم ولی بازم نگهداری از بچه کار سختیه 

اذیت میشن

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
تک فرزندا مینالنشمام اینطور میگیمعمولا هیچکس راضی نیستاونا تنهان، خیلی تنهانلذتی که ماها بردیم رو نب ...

اره من خواهرام با بچه هاشون میان خونمون شلوغ میشه کلی میخندیدم ، لذتی که اونا هیچوقت تجربه نمیکنن

نازنین خانم هستم :)))

شوهر من ۹تا برادر داره همیشه تنهاس همیه این مناسبت ها هم تنهاست و سراغ همدیگه نمیرن سر ارث و میراث ب ...

۹ تا خیلیههههه دیگه خدایی ..بچه دو تا نهااایت سه تاش خوبه که کنار هم باشن و بدرد هم بخورن بیشترش فقط تفرقه میاره بین بچه ها 

اوایل داداش دوست داشتم اما نشد دیگه ندارم

الان دیگه فرقی نداره چون از زندگی و حالم راضیم

خداروشکر بخاطر وجود مامان بابام😍 همین برام کافیه

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

🤣🤣🤣من اصلا دلم نمیاد بچه فوق العاده آرومی بودم ولی بازم نگهداری از بچه کار سختیه اذیت میشن

مامانم اینا خودشون دوست دارن چون مامانم بچه دار نشده وگرنه بیشترم میورده😂😂😂😂😂😂

خودمم شلوغی رو دوست دارم 

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔