2777
2789
عنوان

کمک کنید یکی میخواد داداشمو بکشه بخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 78 پست
میتونید بفروشید ؟ برید پرس و جو کنیداخه به اعصاب خوردیش نمی ارزه منم محلمون دوست ندارم شرایطش نداریم ...

با این وضع گرونی خونه بابام یه هفته پیش پول نداشت یه کیلو تخم مرغ بگیره...خونه که پیشکش

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب ب پلیس خبر بدین

مامانم میگه همسایه ایم یه عمر چشم تو چشم میشیم

میگم چه همسایه ای وقتی میخواد بچتو بکشه

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

پسره با دپ تا چک و گوشتمالی دیگه دورو برتون نمیادفهمیده ازش‌میترسید پررو شدهبه راحتی این قضیه حل میش ...

بابام زدتش

بابای خودشم همش میزنه

انگار نه انگار

بنظرم یه صحبت اساسی کنید ، مشکل از اوناس

اون خانواده میدونن بچهشون شرایطش چطوری هست‌ باید خیلی حواسشون‌باشه 

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

از این محله هم برین باز تعقیبتون میکنه میبینه کجا رفتین

دقیقا

چون یکی از همسایه ها رفت هنوزم صبح ها ساعت 4 بهش زنگ میزنه فلانی چطوری

آخه داداشت بیچاره این بچه روح وروانش نابود میشه اگر یه کاری نکنیدامیدوارم فقط تاپیک سرکاری نباشه چون ...

به جان همون یکی داداشم دروغ نیست

من خودم الان با استرس میرم بیروون

آخه داداشت بیچاره این بچه روح وروانش نابود میشه اگر یه کاری نکنیدامیدوارم فقط تاپیک سرکاری نباشه چون ...

نه راسته 

ما هم ۲۵ سال پیش تو محله مون یه پسر دیوونه بود دنبال دخترها میفتاد یه بار افتاد دنبال من و دوستم اینقدر سریع میدوییدیم اونم با یه بلوک سیمانی که پرت می‌کرد سمتمون میدویید حتی تو اتوبوس واحد اومد دنبالمون که راننده واحد انداختش پایین.مرگم بود بیام این تو خیابون باشه.گفتن مُرده بنده خدا روحش آزاد شد😢😢   

اونجایی که داداشتو اذیت می‌کرد دلم به حال بچه سوخت🥲نمیشه خونه بمونه یمدت؟نره مغازهتا این پسره از ذه ...

اخه خونشون اینجاست

دو سال هم بیرون نریم باز چشمش بهمون بیوفته روز از نو روزی از نو