2777
2789
عنوان

لعنت به پریودی😐💔

71 بازدید | 8 پست

پانسیون باشی

کلی درس داشته باشی 

مسکن نداشته باشی 

هرچی همراهت هست غذا و خوراکی های سرد هست

و پریود بشییییییی

خدایااااااا اخه چراااااااااااااا تو که میبینی من همینجوری بدبخت و بیچاره هستم کلی درس ریخته رو سرم 😂💔

تازه ده روز زودتر از موعد همیشگی هم بشی🤣💔

خدایا شکرت واقعا 😑😂

صرفا جهت غر زدن و خالی شدن عصبانیت🧘🏻‍♀️😂

شما در چه حالین

دوزتان😁

باران خانومتون هستم😊عاشق شیرکاکائو و شکلات😍در حال رژیم و ورزش کردن برای لاغر شدن تا عید🏋🏻‍♀️🧘🏻‍♀️می خوام دوباره کنکور تجربی شرکت کنم🦷💣به امید رسیدن به رشته دلخواهم 😍درباره کنکور و منابع اطلاعاتم نسبتا خوبه اگر سوالی داشتی و بلد بودم حتما خوشحال میشم کمکت کنم😁🥰از صفر مطلق شروع کردم و می خوام به صد خودم برسم✔️😊در حال ساختن دیسیپلین برای زندگیم.........🌃🎶🍷تیکر رسیدن به هدفم هست😁🍷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لعنت منکه زنم گاهی درد های شدید دارم دخترم که بودم قشنگ تهوع و زیر سرم میرفتم خیلی بد بود خیلی

خیلی بده من خودمم همینجوریم یعنی الان قشنگ کمرم داره نصف میشه از درد 🤦

باران خانومتون هستم😊عاشق شیرکاکائو و شکلات😍در حال رژیم و ورزش کردن برای لاغر شدن تا عید🏋🏻‍♀️🧘🏻‍♀️می خوام دوباره کنکور تجربی شرکت کنم🦷💣به امید رسیدن به رشته دلخواهم 😍درباره کنکور و منابع اطلاعاتم نسبتا خوبه اگر سوالی داشتی و بلد بودم حتما خوشحال میشم کمکت کنم😁🥰از صفر مطلق شروع کردم و می خوام به صد خودم برسم✔️😊در حال ساختن دیسیپلین برای زندگیم.........🌃🎶🍷تیکر رسیدن به هدفم هست😁🍷

خداصبرت بده من الان پری شدم واقعا برات ناراحتم چطوری میخوای تحمل کنی

اصلا امروز سوپرایز شدم خودمم 

هعی بدبختم دیه😂😭

خیلی بده من خودمم همینجوریم یعنی الان قشنگ کمرم داره نصف میشه از درد 🤦

بعد قسمت جالبیش اینه هیچکی درکت نمیکنه و فکر میکنن اتفاق خاصی نیفتاده ولی نمیدونن که واقعا دردناکه واقعا 

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
بعد قسمت جالبیش اینه هیچکی درکت نمیکنه و فکر میکنن اتفاق خاصی نیفتاده ولی نمیدونن که واقعا دردناکه و ...

آره من مامانم خودش خیلی پریودی راحتی داره بعد من که از درد گریه میکنم میگه خودت و لوس میکنی در صورتی که واقعا اون لحظه حس میکنم دارم میمیرم🤦😂

آره من مامانم خودش خیلی پریودی راحتی داره بعد من که از درد گریه میکنم میگه خودت و لوس میکنی در صورتی ...

درکت میکنم چون مادر منم همینه

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️