2777
2789
عنوان

چرا تو مدرسه بعضیا انقد بدنشون بو میداد

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 28 پست
میگم بخاطر تغذیه سکلا تغذیه تو بو موثرهخوردن تندی جات، گوشت زیاد و... باعث بو میشه.

اها آره 

فک کردم بوی تغذیه ک تو کلاس میپیچه رو میگی😅🤣

تو فک کردی قلبمو شکستی 😒هه قلب من گلس داره بدبخت😂😉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای ارههههدوران دبیرستانم بود یکی که بغل دستیم بود واااای جامو عوض کردمجونمو نجات دادمبدنش پر مو و پ ...

اخ آخ 

یکی بود خیلی عرق میکرد بعدش یه عطر مردونه نمیدونم از کجا آورده بود میزد به خودش من تا ظهر که میرفتم خونه فقط عوق میزدم

حالا فکرکن معلم باشی و هرروز تحمل کنی😂😂😂

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

پنجم؟ خیلی بچه سچطور بو میداده😶

اون زمان بلوغ ها زودتر بود نصف کلاسمون اون سال پریود شدیم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
حالا فکرکن معلم باشی و هرروز تحمل کنی😂😂😂

اخ آخ 

حالا ابتدایی ها اوکین ولی از راهنمایی به بعد ... 

بازم همه اینطور نیستن بعضیا

یبار مدرسه ابتدایی بودم دست گذاشتم رو میز بچه ها لیزبود🤕🤕🤕

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

وا چرا ؟

نمیدونم فکر خیس عرق دستاشون بودانقد مالیدن به میز

وای

ببخشید حالت بدشد😂