2777
2789

وای دیروز با رفیق زمان دبیرستانم نشسته بودیم حرف زدن 

بعد گفت یادته فلانی و فلانی چقد بدنشون بو میداد راست می‌گفت خداوکیلی من خفههه میشدم بعد یادمه اون موقع کلاس ما بخاری ش خراب بود در پنجره هم نمیتونستیم باز کنیم یمدت یخ میزدیم شما خاطره این جوری دارین؟

تو فک کردی قلبمو شکستی 😒هه قلب من گلس داره بدبخت😂😉

خب اون موقع اوج بلوغ بودیم

بعضیا دست خودشون نبود واقعا

حالا بماند یه سریا کثیف بودن کلا

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضیا اینطورن...

من یکی از دوستام هنوزم همینه

میره حموم

حاضر میشیم بریم باشگاه

تو باشکاه مانتوشو در میاره، هنو شروع نکردیم بود میده😑

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 
ارههههیه بوی تند حال به هم زن انگار که مدتها آب و شوینده به تن طرف و لباساش نخورده باشه

اتفافا بوی عرق تازه س😂

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 
ارههههیه بوی تند حال به هم زن انگار که مدتها آب و شوینده به تن طرف و لباساش نخورده باشه

دقیقا ،من یادمه هر هفته ۴ شنبه ک میومدم خونه لباسامو میشستم بعد چون وسواس داشتم دوش هم میگرفتم هروووز 

الانم اینجوریم 

یادمه کلاس پنجم معلم بغل دستیمو عوض کرد منم کم رو بودم از صبح تا ظهر پیش یکی نشستم که واقعا بوی تعفن میداد عرقش

ظهر سردرد خیلی بدی گرفته بودم دیگه آخر به هر بدبختی بود بعده یه هفته و بعده این سردرد ها خجالتو کنار گذاشتم به معلم گفتم واقعا اذیتم

لعنت به کم رویی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بعضیا اینطورن...من یکی از دوستام هنوزم همینهمیره حمومحاضر میشیم بریم باشگاهتو باشکاه مانتوشو در میار ...

منم دوتا از دوستام ک از مدرسه باهمیم اینجورین رومم نمیشه بهشون بگم 

نه بخدا بدنشون بو میداد خیلی هم بوی تندی بود

میگم بخاطر تغذیه س

کلا تغذیه تو بو موثره

خوردن تندی جات، گوشت زیاد و... باعث بو میشه. 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
یادمه کلاس پنجم معلم بغل دستیمو عوض کرد منم کم رو بودم از صبح تا ظهر پیش یکی نشستم که واقعا بوی تعفن ...

پنجم؟ خیلی بچه س

چطور بو میداده😶

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
یادمه کلاس پنجم معلم بغل دستیمو عوض کرد منم کم رو بودم از صبح تا ظهر پیش یکی نشستم که واقعا بوی تعفن ...

منم روم نمیشه بگم 

حالا باز پنجم خیلی ها هنوز پریود نشده بودن 

از هفتم یا هشتم دیگه خیلی بدتر یود

وای ارهههه

دوران دبیرستانم بود یکی که بغل دستیم بود واااای جامو عوض کردم

جونمو نجات دادم

بدنش پر مو و پر از چرب.

خودش میگف اگه حموم کنم یه دیقه بعدش عرق کردم و لدنم پر از چربه

خیلی ادم مضخرفی بود.همیشه هم تعریف میکرد که عطرای گرون میزنم.یه عطر مضخرف میزد و با بوی عرق قاطی میشد فقط میخواستی بخوابونی صورتش.