2777
2789

بعضی وقتا آدم با اینکه خیلی ها براش نعمت بزرگین با خودش میگه کاش یه آدم دیگه ای بود... 

خیلی اذیت میکنه پدرم

من بیشتر موقع ها یا کلاس دارم هندزفری تو گوشمه یا دارم چیزی میبینم خیلی عادت کردم به هندزفری نباشه میره رو مخم وقتی تنها باشم هم نمیتونم نذارم بعد الان اومد یه داد و هواری راه انداخت که چرا درو باز نکردی این همه گفتم هندزفری فقط یه گوش بذار

ولی من دیروز کلا یه گوشی گذاشتم خیلی اذیت میشه گوشم نمیدونم چرا گوشم رو اذیت میکنه یه دونه بذارم💔

حالا این فقط یه مورده سر بیشتر چیزای الکی دعوا راه میندازه خسته شدم مورد مناسبی هم برای ازدواج خدا سر راهم نمیذاره💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.