2777
2789
عنوان

اکسِ هوولِ من😐😂

224 بازدید | 19 پست

توی یه برنامه با هم عضویم از سال 98 تا الان هر چی پست و کامنت گذاشته هست.. 

هررررر جا را میبینم داشته لاس میزده😐😂

وای اصلا خندم میگیره انقدر هوول بوده بعد اونوقت من عین اسکلا نمیشناختمش و باهاش وارد رابطه شدم(خودم تجربه اولم بود) 

وای انقدر سمه که دلم میخواد سرمو بکونم به دیوار

با همهههههه یبار بوده😐🤣

تازه این یه برنامه اس که داریم😂😂

بیشتر دعوا های ما هم سر همین هوول بازیاش بود😂

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣مردیکه عمومی

بخدااا

امروز یه کامت سال 99را باز کردم بخاطر لایک رفته بود زیر پست یکی تشکر کرده بود😐🤣🤣

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

ببخشید ولی خیلی خندم گرفت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خدایی چرا بعضی مردا اینجورین😶😶😶😶

نمیدونم بخدا

منم اولا میشستم گریه میکردم الان خندم میگیره

و خجالت میکشیدم اینو میخواستم😶🤣

چه شبایی نذر و نیاز میکردم اشتی کنیم😷

بخداااامروز یه کامت سال 99را باز کردم بخاطر لایک رفته بود زیر پست یکی تشکر کرده بود😐🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

داغون تحت تعقیب

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

بچه دلش دریا بوده

خیلییییی

با همه ام یدور شنا میکرده🤣

الانم همینجوره

به پشه ماده رحم نمیکنه خاکبرسر

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣داغون تحت تعقیب

بخدااا😐🤣🤣

خجالت میکشم بگم با این بودم  :|