2777
2789
عنوان

چطوری فیزیک رو تا شنبه جمع کنم

179 بازدید | 26 پست

دهمم _ میشه گفت تقریبا صفرم (ولی نه در او حد) ولی فکر کنم با تمرین و یکم ویدیو اوکی شم

میرسم بنظرتون؟ راهنماییم کنید لطفا ممنونم.

چون می گذرد غمی نیست/تا بگذرد درد کمی نیست.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اول اگه میرسی فیلم ببین

بعد سوالها از خود کتاب میاد اگه بتونی همه تمرین‌ها و مثالهارو مسلط بشی نمره خوبی میگیری

چرا تا الان نخوندی ؟

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
وای یادم رفت بگم دو فصل اول و نصف فصل سومه 😭😂

فصل ۱ که بیخوده دو.سه ساعت جمع میشه اگه خیلی کند باشی

۳ رو هم که نصفه درس داده همین مقدار 

اما ۲ یکم بیشتر

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

اول اگه میرسی فیلم ببینبعد سوالها از خود کتاب میاد اگه بتونی همه تمرین‌ها و مثالهارو مسلط بشی نمره خ ...

یه مدت میخواستم شروع کنم ولی از لحاظ روحی اوکی نبودم و این خیلی لطمه وارد کرد به درسم، سر همینم حسابی عقب افتادم.

چون می گذرد غمی نیست/تا بگذرد درد کمی نیست.