ویروس انگار راهشو گم کرده خارج نمیشه .الان ما با سرفه و گلو درد و این عفونت چشم ۱۷روزه مریضیم
همسایه ی ما یه ماهه همین وضعیتو داره،
پسرم پنج سالشه،یه هفته آب شد تا ویروس از بدنت خارج شد.
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
داده دور جور قطره.پسر منم از مدرسه گرفت آورد پخشش کرد.اصلا ی ویروسهای میگیره عجیب و غریب .خواهرم می ...
😂😂😂😂 خواهرتم اتیش شمارو تند میکنه بهش بگو تو مدرسه حس میکنه کسی مریضه نزدیکش نره قبل خوراکی خوردن دستاشو بشوره اومد خونه هم دست و صورتشو با شامپو بچه بشوره. این ویروسه زیاده اتفاقا من هر بار تو همین نی نی سایت دیدیم میگفتن عفونت چشمو
صدبار گفتم ولی پسر ها رعایت نمیکنن.دخترم خیلی رعایت میکنه یعنی کسی مریض باشه میگه نزدیک من نیا .ماس ...
دیگه بچه ها دردسرن هر مقطع یه جور چه میشه کرد. راستی چای خوب نیست زیاد نشورین چشمارو اب جوشیده سردشده بهتره با اون بشورین چای موقتی قرمزیو کم میکنه. همون قطره هارو بریزین خوب میشه به امید خدا