2777
2789
عنوان

خانوادگی چشمامون عفونت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 45 پست
منم هفته قبل شدم دکتر بهم قطره بتامتازون و پماد تتراسایکلین استریل چشمی داد و یه ورق قرص سفکسیم۵۰۰

الان خوب شدی؟ما ی روز احساس میکنیم دیگه خوب شدیم قرمزی چشمامون می‌ره و عفونت نمیکنه دوباره صبح روز از نو روزی از نو

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

چایی بریزین توی چشماتون

همون چایی که دم میکنین بزارین خنک شه در حد یکی دو قطره بریزین توی هرکدوم از چشماتون. من خودمم عفونت داشت چشمام حتی نمیتونستم بازشون کنم. با چایی خوب شدم

🤍.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قطره اصلا خوب نمیکنه من زدم قبلابازم دکتر برو شاید پماد داد اون زودتر خوب میکنه

غروب بازم میرم.اتفاقا سری آخر به دکتر گفتم پماد بده نداد 😔

الان خوب شدی؟ما ی روز احساس میکنیم دیگه خوب شدیم قرمزی چشمامون می‌ره و عفونت نمیکنه دوباره صبح روز ا ...

آره خیلی بهتر شدم ولی یکم از خارشش مونده اولا پف کرده بودن هردوتا چشم منم مثل شما بعداز گلودرد و سرفه اونجوری!شدم

چایی بریزین توی چشماتونهمون چایی که دم میکنین بزارین خنک شه در حد یکی دو قطره بریزین توی هرکدوم از چ ...

بخدا نیم کیلو بیشتر چای دم کردم چشمامون میشوریم انگار نه انگار .فقط کمی قرمزیشو کم می‌کنه.

ببین اسی،باید دورش‌بگذره،تا ویروس از بدنتون خارج بشه،تا وقتی ویروس باشه هرکاری بکنی فایده نداره،دکتر سرم میده تقویتی میده پماد و قطره میده،ولی اینا سطحیه،یعنی تهوع،اسهال،خارج شدن عفونت ،باعث میشه ویروس خارج بشه.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ادم حسابی یک هفته اس چشمت درگیر پاشووو برو دکتر تا قبل اینکه کورر بشی

بخدا دوبار رفتیم ی بار رفتیم دکتر عمومی ی بار چشم پزشک.دوتاشون قطره دادن و خشک کننده به بچه هام 

ببین اسی،باید دورش‌بگذره،تا ویروس از بدنتون خارج بشه،تا وقتی ویروس باشه هرکاری بکنی فایده نداره،دکتر ...

ویروس انگار راهشو گم کرده خارج نمیشه .الان ما با سرفه و گلو درد و این عفونت چشم ۱۷روزه مریضیم