2777
2789
عنوان

خانوادگی چشمامون عفونت کرده

265 بازدید | 45 پست

نمی‌دونم چه ویروس لعنتی گرفتیم اولش سرفه و گلودرد بعد هشت روز عفونت زده چشمامون الان یک هفتس چشمامون خوب نمیشه 😭کسی مثل ما هست؟

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

شایدم الودگیه هواعه

یه قطره شست شوی چشم بگیر بزنید خوب میشید

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شایدم الودگیه هواعهیه قطره شست شوی چشم بگیر بزنید خوب میشید

نه شهر ما آلوده نیست .دکتر گفت بخاطر ویروسه.یک هفتس قطره میزنیم

دکتر رفتید؟

اره گفت بخاطر ویروس  جدیده.عفونت میزنه چشم.دو جور قطره داد انگار نه انگار .همین الان من دارم تار میببنم

دکتر برید دارو میده ما به بار این ویروسو گرفتیم وقتی مدرسه میرفتم

داده دور جور قطره.پسر منم از مدرسه گرفت آورد پخشش کرد.اصلا ی ویروسهای میگیره عجیب و غریب .خواهرم می‌گفت این ویروسا تو آفریقا هم قفله شما گرفتید

من چندسال پیش دکتر بهم پماد زیرویت و جنتامایسین داد با شامپو چشم ایسول

دوتا دکتر رفتیم پماد نداد قطره داده.گفت باید دورش بگذره فقط تند تند چشمارو بشورید

اره گفت بخاطر ویروس جدیده.عفونت میزنه چشم.دو جور قطره داد انگار نه انگار .همین الان من دارم تار میب ...

قطره اصلا خوب نمیکنه من زدم قبلا

بازم دکتر برو شاید پماد داد اون زودتر خوب میکنه

با چای سرد بشورید

یک هفته نیم کیلو چای دم کردم شستیم فایده نداره.چند سال پیش دوباره این ویروس رو گرفتیم ولی دو سه روز بود .این بار معلوم نیست چیه خوب نمیشه