خودم از نظر چهره بد نیستم نمیدونم چرا همیچین کیس های برام پیدا میشن
احساس میکنم خدا وجود نداره، انگار منو هیچی نمیبینه
به کی بگم دردمو
😭😭
اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔
مراسمات برو حتما سرکار بروبه خودت خیلی برس شیک لباس بپوش بااعتماد به نفس باش ارایش کن کارای زیبایی ...
من مامانم هر وقت لباس میخرم شروع میکنه داد و بیداد چرا اینقدر لباس میخری
اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔
من مامانم هر وقت لباس میخرم شروع میکنه داد و بیداد چرا اینقدر لباس میخری
مگه سرکار نمیری ؟
خواهش میکنم برو سرکار اینطوری افسرده میشی این کارا تو بکن مطعنم بهترین خاستگارا میان انرژی منفی هم به خودت نده من خودمهمیشه هرچی میخوامبهش میرسم انرژی منفی اصلا نمیدم به خودم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
مگه سرکار نمیری ؟خواهش میکنم برو سرکار اینطوری افسرده میشی این کارا تو بکن مطعنم بهترین خاستگارا میا ...
چرا سر کار میرم دو شیفت هم هست
اگه نرم تو خونه دیونه میشم
تو رو خدا بهم بگو چیکار کنم منم به خواسته هام برسم