2777
2789
عنوان

هر چی خاستگار دارم از نظر قیافه خوب نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 33 پست
ای خواهررر من چی بگم که تا سی وپنج سالگی پاک زندگی کردم هیچ دوس پسری هم نداشتم همیشه فکرمیکردم بهتری ...

عزیزم پس خدا کجاست 😭😭

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ایشون میناله شوهر نداره باکسیم نیست ازاون ورم تو تایپیک هاش میگه رابطه دارم خب باید بدونیم بتو ...

من که گفتم برای من نبوده 

نگاه به تایپکام کنی میفهمی که چند مورد همین تایپیک زدم 

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔
من که گفتم برای من نبوده نگاه به تایپکام کنی میفهمی که چند مورد همین تایپیک زدم

سرکارم میری ؟

سعی کن مراسمات مذهبی زیاد بری زیاد تو اجتماع باشی برات خاستکار پیدا میشه  نهایتش از تو سایت همسریابی پیدا کن اگه خیلی دوست داری ازدواج کنی

سرکارم میری ؟سعی کن مراسمات مذهبی زیاد بری زیاد تو اجتماع باشی برات خاستکار پیدا میشه نهایتش از تو ...

خاستگار یه مدت داره میاد ولی هیچکدوم خوب نیستن 

مرد ی که 37 سالش باشه یه ماشین نداشته باشه دیگه به چی دلخشو کنم 

عزیزم نمیخوام بگم چهره مهم نیست ولی گاهی چهره بد بارفتار خوب انقدر به دلت میشیه و حتی چهره برات دلنش ...

میدونم 

یه کم باید چهرش به دل بشینه که بعد بتونی ادامه بدی 

زیبایی واقعا ملاک نیس من نامزدم بشدت زیباست ولی زیبایی واقعا عادی میشه ازیه جایی به بعد اصلا مهم نیس ...

آخه عزیزم این چ صحبتیه شما میکنی شما خودتون میگی نامزدت زیباست و برات عادیه دیگه ب چشمت نمیاد این بنده خدا چی بگه ک هیچکدوم ب دلش نمیشینن و ظاهرشون اونجور ک باید معقول و دلنشین نیست اینو یادت باشه که زیبایی عادی میشه اما زشتی نه وقتی خوشش نمیاد و چندشش میشه چجوری زنش بشه

آخه عزیزم این چ صحبتیه شما میکنی شما خودتون میگی نامزدت زیباست و برات عادیه دیگه ب چشمت نمیاد این بن ...

کسی که سنش داره مییره بالا باید کمتر سختگیری کنه قیافه معمولی هم تاییدکنه نه فقط زیبا

خاستگار یه مدت داره میاد ولی هیچکدوم خوب نیستن مرد ی که 37 سالش باشه یه ماشین نداشته باشه دیگه به چی ...

ادم‌بدرد‌نخور‌انتخاب نکن سنت خوبه هنوز بالا نرفته سعی کن‌ زودتر‌ازدواج‌کنی‌زیاد‌سخت گیری نکنی

ادم‌بدرد‌نخور‌انتخاب نکن سنت خوبه هنوز بالا نرفته سعی کن‌ زودتر‌ازدواج‌کنی‌زیاد‌سخت گیری نکنی

خوب نمیاد که بخوام سخت نگیرم همشون از دم فقیر 

...... 

مراسمات برو حتما سرکار برو‌به خودت خیلی برس شیک لباس بپوش بااعتماد به نفس باش ارایش کن کارای زیبایی ...

ممنونم