2777
2789
سر اینکه داشت درمورد مکانیک ها حرف میزد میگفت خیلی فاسدن و حتی یکیشونو میشناسه ج....نده بازی میکنه گ ...

چه بیشعوره 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

سر اینکه داشت درمورد مکانیک ها حرف میزد میگفت خیلی فاسدن و حتی یکیشونو میشناسه ج....نده بازی میکنه گ ...

خب عزیزم چرا بخاطر این حرفا جر و بحث میکنید اصلا ادامه نمی دادی تاییدم نمیکردی مردارو نباید ب لج بندازی

💜🧡❤💛💖🖤💓

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب عزیزم چرا بخاطر این حرفا جر و بحث میکنید اصلا ادامه نمی دادی تاییدم نمیکردی مردارو نباید ب لج بند ...

خداییش خودتونو بزارید جای من شوهرت برگرده بگه اره میرفتم خانوم بازی چکار میکنی 

انقدر ناراحتم از دستش 

توی اکسپلور اینستاش پره از زنای...

بهش میگم چرا اکسپلور تو اینجوریه میگه نمیدونم من اصلا دنبال این چیزا نیستم 

اصلا ذهنم درگیره که داره چکار میکنه 

ناراحتم خیلی ناراحتم 

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶
نه خب باید طوری رفتار کنی هم شخصیتت خورد نشه هم محبتتو نشون بدی بعد اون دسته مردا ک از زنای اونجوری ...

منم گفتم مرد سالم. محبت کردن قبل اینکه به طرف تعهدی داشته باشی از نظر من نشانه ضعف شخصیته. قرار نیست هر خانمی به هر مردی محبت کنه تا جذبش بشه. این باعث میشه شناخت اتفاق نیفته محبت مال بعد از شناخت و تعهد رسمی در رابطه ست

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
من قبول ندارم این حرفو.صد در صد هر ادمی با محبت جدب میشه .فرقی نداره زن باشه یا مرد

من وقتی دوست بودیم اینقد بهش ابراز علاقه میکردم خودشم میگه اون اولا دوست داشتم ولی کم کم عاشقت شدم محبت و توجه ادمو جادو میکنه

💜🧡❤💛💖🖤💓

خب عزیزم مردا خیلی کلامی نیستن.اصلا طبیعت آقایون اینطوره حالا بعضیا هم هستن که اهل زبون ریختنن ولی ب ...

پس تا اخر عمر بی زبونه😂خیلیم احساساتی هستا مثلا ناراحت باشم ازش بغض میکنه ن ب این بغضا نه ب اون حرف نزدناش

💜🧡❤💛💖🖤💓

خداییش خودتونو بزارید جای من شوهرت برگرده بگه اره میرفتم خانوم بازی چکار میکنی انقدر ناراحتم از دستش ...

ناراحت میشم اگه این حرفو بزنه کلا از مردای هیز بدم میاد خداروشکر اهل این حرفا نیست ببین گلم خودت از لحاظ جنسی  براش کم نزار چند سالشه شوهرت 

💜🧡❤💛💖🖤💓

پس تا اخر عمر بی زبونه😂خیلیم احساساتی هستا مثلا ناراحت باشم ازش بغض میکنه ن ب این بغضا نه ب اون حرف ...

😄 خب آدما متفاوتن .معیار هرکس یه چیزه.همسر من اصلا اهل محبت زبانی نیست ولی کارایی که میکنه من میفهمم دوستم داره نیاز نیست به زبون بگه.ولی خب همسر خواهرم متفاوته تو جمعم عشقم و نفسم صداش میکنه ولی جنگ و دعواهم زیاد دارن،آدما متفاوتن .به نظرم باید طرفمونو همونطور که هست دوست داشته باشیم نه اونطوری که توقع داریم

😄 خب آدما متفاوتن .معیار هرکس یه چیزه.همسر من اصلا اهل محبت زبانی نیست ولی کارایی که میکنه من میفهم ...

اره باهم فرق دارن همینجورشیم دوسش دارم  وقتی باهم دوست بودیم یه مدتی کات بودیم یه خواستگار داشتم چقد زبون میریخت چقد بلد بود چطور دلمو بدست بیاره ولی اصلا ب دلم نبود دیدم فقط با این حالم خوبه خواستگارو رد کردم 

💜🧡❤💛💖🖤💓