2777
2789

تاپیکای قبلیم هست داستان 

بابام بی عرضه و معتاده کرایه خونه نمی‌ده شوهرم می‌ده دوساله کرایه رو دیگه دوسه هفته پیش دعوا انداخت که بگو برن بیرون از اون خونه یا بیان اتاق طبقه بالای ما 

منم گفتم نمیذارم‌ بیان اینجا چون‌همین الانم کلی هرروز طعنه و دعواست سر کارهاشون بیان دیگه بیچاره میشم شوهرم ادم‌ گیریه هرروز گیر میده ابجیت کجا رفت چی پوشید و .. 

دیشب تو‌خواب دیدم مامان و بابام دم‌در خوابیدن رو یه تیکه آهن خواهرامم هرکدوم خونه ی اینو اون بودن رفتم آوردم طبقه بالامون بعد هرکس میپرسید اینا کین التماس می‌کردم که توروخدا به کسی نگین مامان بابام اومدن خونه ی من‌موندن 

حالم خیلی بده 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب همسرت حق داره مامانت نمیتونه سرکار بره

حق داره منم گناهی ندارم بشدت تو‌فشارم دیگه دلم نمیخواد‌ تو این شهر بمونن چه برسه بیان بالا سر من تا آخر عمر

چه شوهر خوبی داری که ۲سال داره کرایه خانه پدرومادرت میده الانم میگه بزان طبقه بالا خانه اش بنشینن

بخاطر ابرو می‌کنه این کارارو ولی من می‌گم اونا باید از این شهر برن شهر خودشون کلا 

بیان طبقه بالا بیچاره میشم هرروز دعوا میشه

بخاطر ابرو می‌کنه این کارارو ولی من می‌گم اونا باید از این شهر برن شهر خودشون کلا بیان طبقه بالا بیچ ...

حالا چه به خاطر ابرو یا هرچی 

خیلی از پسرها برا پدرمادرشون این کار نمیکنن چه برسه به داماد  که هیچ وظیفه ای نداره 

با هرحال جای دیگه اجاره کنید براشون

همه خانوادت کار کنن.الان معتاد میشناسم کار هم می‌کنه و خرج هم میده پدر مادرت سنشون هنوز خیلی بالا نیست.کار بسته بندی توی خونه یا کارگری کارخونه هزارتا کار هست.تا وقتی شوهرت خرج بده کسی از مال مفت بدش نمیاد معمولا خانواده دختر هم هرکاری داماد بکنه وظیفه ش می‌دونن.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹