تو کیفمو نگاه کردم دیدم ی جعبه کادو پیچ شده تو کیفمه بعدش باز کردم دیدم چیه حالا🤦♀️
ادکلن کودک بدون حساسیت
الان این چی بود بنظرتون چ اتفاقی افتاده من ک گیج شدم😐
الان اگه میخاستن بهم کادو بدن چرا ادکلنه کودک عروسکیم هست
فقط بگم من کلاس دهمم🤦♀️😐😐
با خیلیاتون میگم #میخندم اما ب هیچ کدومتون اعتماد ندارم # 😜🤘🏻# چهره.قشنگ.زیاده.#.دنبال.ذات.قشنگ.باش.. # . #اگ.بتونی.درکش.کنی.محاله.بتونی.ترکش.کنی.🤙🏻㊗️۷ میگمااا. غِِیر از تو کّسی دَر دِلِ مَن جا شُدَنی نیس🫀💋 ایییی من دورت بگردم🥺❤💍 اهان راستی🫀🔥#متاهل#💍 🩸🔪=مزاحم
#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
با خیلیاتون میگم #میخندم اما ب هیچ کدومتون اعتماد ندارم # 😜🤘🏻# چهره.قشنگ.زیاده.#.دنبال.ذات.قشنگ.باش.. # . #اگ.بتونی.درکش.کنی.محاله.بتونی.ترکش.کنی.🤙🏻㊗️۷ میگمااا. غِِیر از تو کّسی دَر دِلِ مَن جا شُدَنی نیس🫀💋 ایییی من دورت بگردم🥺❤💍 اهان راستی🫀🔥#متاهل#💍 🩸🔪=مزاحم
عنوان و یه جوری زدی گفتم دست بریده تو کیفت جاساز کردن
لبت اون جام شرابه که میخوام سر بکشم 💃💃 نمیدونم اون چشارو با کدوم رنگ بکشم 👁️😚 انقدر از تو میگم تا که همه خسته بشن🥰🫶 به همه دنیا بگو دور تورو خط بکشن 😏😶🌫️