2777
2789
عنوان

شما جواب این مادرشوهر رو چی میدادین

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 27 پست

ببین بعضیا حوصله ندارن،مامان من میدونه یه شب قرار گذاشتیم در هفته بریم خونشون،از هفت و هشت شب میریم،خیلی وقتا شام نپخته،منم برا بچه برا احتیاط میبرم،یبار نبره بودم بچم اینقد گریه کرد و گفت گشنمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عادت دارید بدون دعوت خونه ی هم میرید ؟؟؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ببین بعضیا حوصله ندارن،مامان من میدونه یه شب قرار گذاشتیم در هفته بریم خونشون،از هفت و هشت شب میریم، ...

اره خودش یه بار بهم گفته بود که غذاپختن خیییلی سختمه فقط دوست داره بره بخوره خونه دیگران😄😄

آخه سنی هم نداره ۵۲ سالشه

نمیدونم به نظر من که خیلی ساده بود سوالش . البته بستگی به روابطتون داره ولی شاید میخواسته ببینه باید تدارک ببینه یا نه . من اگر بودم میگفتم اره دیگه تا ما برسیم زمان شام هست اگر واسه شما زحمته خودم یه چیزی از خونه درست میکنم برای خودمون میارم سر سفره دور هم میخوریم 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
از اول هيچ وقت منو دعوت نکرد من هم نکردمحتی بغد عروسی هم خودمون رفتیم دعوت نکرد

مادرهمسر منم معتقده باید بدون دعوت بریم و اونجا خونه ی ما هم هست .. اما من هیچوقت بدون دعوت نمیرم . همسرمم بدون من نمیره 

اونا هم الان میدونن که اگر رسمی دعوت نکنن هیچکدوم نمیریم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

مادرهمسر منم معتقده باید بدون دعوت بریم و اونجا خونه ی ما هم هست .. اما من هیچوقت بدون دعوت نمیرم . ...

مادرشوهر من از خداشه ماهم نریم که به زحمت نیفته،ولی عزیزم شما باشی تازه عروس باشی هفته ای حداقل یکبار از صبح تا شب بیاد خونه ت ، شما نمیری خونش ؟

منم دوست ندارم بدون دعوت برم ولی ایشون فهم این چیزها رو نداره منم باهاش مث خودش رفتار میکنم

برات مهم نباشه اسی جان

اگه غذای ساده گذاشتن هم براتون مهم نباشه اینجوری دست شمام بازه هروقت میاد غذای ساده بزارین و یه جورایی خسته نکنین خودتونو

مرنج و مرنجان، گوشت که تلخه روی کلام و زبانت کارکن، به گرایش و سلایق هم احترام بزاریم پنج تا انگشت شبیه و اندازه هم نیستن/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🧚‍♀️ARMY

مادرشوهر من از خداشه ماهم نریم که به زحمت نیفته،ولی عزیزم شما باشی تازه عروس باشی هفته ای حداقل یکبا ...

خب من مهمون بدون دعوت اصلا راه نمیدم 

اگر خودش این مدلیه پس حقشه ‌ 

چیزی که عوض داره گله نداره . مثل جودش برو جلو