2777
2789

زنگ زدم گفت ۷ صب تا ۵ بعد ظهر تا ۸ شبم اضافه کاری اجباریه گفت سرعت عمل میخاد محل کار تو شهرک صنعتیه ودوره باید با اسنپ برم کارو ببینم میخوام ببینم اگه سخته یا از پسش بر نمیام این همه پول اسنپ ندم🥲

اقایونی که تو نی نی سایتن همونایین که تو عروسیا میان قسمت زنونه چشم چرونی مگن همه چی هست کم و کسری ندارین؟😂

اگه وااااقعا نیاز به پولش داری روش فکر کن. وگرنه ۷ صبح تا ۸ شب خیلی سنگینه. اونم راه دور که خطرات راه هست. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا یسته بندی مگ دستگاه ندارن؟۷ صبح تا ۸ شب چه خبره؟ 🙄

میدونم چه جوریه کلا

اقایونی که تو نی نی سایتن همونایین که تو عروسیا میان قسمت زنونه چشم چرونی مگن همه چی هست کم و کسری ندارین؟😂

نمیدونم چور کاریهسخت نباید باشهولی کلا نرو. اینا سواستفاده میکنن. ۱۳ ساعت کار. راه دورم باشه حقوق اش ...

چهل تومن🤣🤣🤣 فوقش خیلی دست بالا بگیریم ماهی ۱۱ ال ۱۲ بده بهم