2777
2789
عنوان

خدایا نجاتم بده 🥺سر صبی فش و‌کتکم زد به کدامین گناه

| مشاهده متن کامل بحث + 1268 بازدید | 67 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب چرا نذاشتی بهت نزدیک بشه معلومه عصبانی میشه یه جور دیگه خودشو خالی میکنه بعد زایمان برای چی کتکت ...

والا منم گاهی نمیزارم نزدیک بشه اون بیشتر محبت میکنه یعنی چون نداشته نزدیک بشه باید عصبانی بشه واقعا دلم میسوزه که چرا شوهر این شکلی دارید شما ها 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

اسی دوسش نداری ،میفهمه متوجه شده ،حالش بد میشه ،داد میزنه ،پرخاش میکنه باهات متاسفانه 😐😔ریشه رو پی ...

اصلا باهم تو خونه حرف نمی‌زنیم همیشه ساکت

اهل صحبت نیس حرف بزنیم آخرش باز میشه دعوا اون فش میده من نکاه میکنم 

همیشه تو رویاهام دارم زندگی میکنم ک جداشدم ازش با بچم تنها زندگی میکنم هر لحظه چشامو میبیندم اینارو میبینم‌مثل فیلم بخدا این رویاها نبود افسرده میشدم 

ن به بچه ها محبت میکنه ن چیزی فقط ب مادر و خاهرش احترام و محبت داره 

والا منم گاهی نمیزارم نزدیک بشه اون بیشتر محبت میکنه یعنی چون نداشته نزدیک بشه باید عصبانی بشه واقعا ...

شوهر اونو گفتم 

شوهر خودم که اینطوری نیس بگم نمیتونم یا انقدر ناز میکشه که راضی بشم یا که میزاره برای بعد 

دوقلو هستن بچه هام

ببین عزیزم الان دو تا بچه داری و یه شوهر تشنه و عصبی، و موقعیت جدا شدند هم نداری، و اینو می‌دونی فقط یکبار زندگی می‌کنی،پس به جای ناله کردن از امروز به خاطر آرامش خودت و بچه هات باید زمان تماس با خواهر مادر دوست ... وقتی باشه که همسرت نیست یا وقتی هست کوتاه مکالمه کن، هیچ وقت پس نزن همیشه برای اینکار خودت را آماده کن تمیز و مرتب ببین نی نی سایت پر شده از خیانت، پس به هیچ وجه جلوی شوهرت رو نگیرژ به خودت و خونه و زندگیت هم برس، مدارا کن به مدت تا اونم خوب بشه.

خوب دختر خوب وقتی میبینی رابطه میخواد یه جوری ارضاش کن بره دیگه چرا مقاومت میکنی

چرا دقیقا؟چرا تا کجا زن‌ها باید تجاوز بشن جلوی ظلم سکوت کنن صدا شونو در نیارن بس کنید یه جا باید زن‌ها به خودشون بیان تا کی آدم ظلم و تحمل کنه 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

چرا دقیقا؟چرا تا کجا زن‌ها باید تجاوز بشن جلوی ظلم سکوت کنن صدا شونو در نیارن بس کنید یه جا باید زن‌ ...

حقیقتااااا راست میگی:))))اگر دید همه مردا به زنا جنسیه که اصن ادم هیچ وقت ازدواج نکنه

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶

چرا دقیقا؟چرا تا کجا زن‌ها باید تجاوز بشن جلوی ظلم سکوت کنن صدا شونو در نیارن بس کنید یه جا باید زن‌ ...

مگه دوست پسرشه، خوب سوهرشه دلش خواسته چرا باید ایشون اون موقع جای اینکه بره آغوش شوهرش خودش هم لذت ببره می‌ره تو گوشی؟!

وای چقدر بعضی زنا تباهن،البته بیرون از اینجام زنای این مدلی زیاد دیدم ،استاتر از حرکات وحشیانه ی شوهرش میگه اینا میگن چرا بهش ندادی

حالا بر فرضم،حوصلشا،نداشت باید شوهرش اینجوری کنه 

چتونه خدایی طرف این نرای،وحشی رو میگیرید 

مگه دوست پسرشه، خوب سوهرشه دلش خواسته چرا باید ایشون اون موقع جای اینکه بره آغوش شوهرش خودش هم لذت ب ...

عقل داری انشالا ؟مگه شوهر نمیتونه توجه کنه شاید بره بغل شوهرش بهش خوش نمیگذره هیچ متنفر هست ازش و حس تجاوز میگیره میدونی تو خارج شوهر اگه به زور زن و ببوسه یعنی. تجاوز کرده معلومه نمیدونی تو ایران زن‌ها هیچ حقی ندارن عقب افتاده ایم