2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من کمردرد وحشتناااااک ک نمیتونم بشینم و بلند بشمدرد زیر شکمدرد وحشتناک سینه

من یه سینم درد میکنه سمت زیر بغلم دردای پریود دارم گاهی 

اشتهامم زیاد شده همش گشنمه 

معدمم درد میکنه 

این بی بی چکای من از بالا به پایین وسطی مال دیروزه بنظرت امروز کمرنگ تر نشده ؟ نگرانم خیلی😭

نه اون خطه هست هنوز

من ۵ روز بعد موعدم بیبی چک زدم نشون نداد 

الان همینطوری گفتم بذار بزنم ببینم دلیل دردهام چیه

دیدم مثبت شد

نه اون خطه هست هنوزمن ۵ روز بعد موعدم بیبی چک زدم نشون نداد الان همینطوری گفتم بذار بزنم ببینم دلیل ...

من از یکشنبه هاله داشت ۵ روز به پریود . اما داروخوردم میترسم از اونا باشه وکاذب 

من از یکشنبه هاله داشت ۵ روز به پریود . اما داروخوردم میترسم از اونا باشه وکاذب

چه دارویی خوردی

وای منم یادم اومد هفته پیش سرماخورده بودم رفتم دکتر ازم پرسید باردار ک نیستی منم گفتم نه نیستم

۴ تا امپول و انتی بیوتیک و اینا استفاده کردم

چه دارویی خوردیوای منم یادم اومد هفته پیش سرماخورده بودم رفتم دکتر ازم پرسید باردار ک نیستی منم گفتم ...

منم چند روز پیش به هوای اینکه باردارنیستم نشستم بااین مواد سفید کننده غلیظ چندتیکه لباس بادستم شستم بدون ماسک ودستکش 😭😭 چندتا هم باقالی خوردم