2777
2789
عنوان

داستان عاشقی من و پیام دادن به کراش جذابم و اسکرین👩🏻‍❤️‍👨🏽

| مشاهده متن کامل بحث + 3833 بازدید | 170 پست
بچه ها نمیتونم عکس بزارم ☹️ ببشیددنبال پر بازدیدی هم نبودم دیدین که سریع گذاشتم اگه لازمه اولین پیام ...

بذار

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها نمیتونم عکس بزارم ☹️ ببشیددنبال پر بازدیدی هم نبودم دیدین که سریع گذاشتم اگه لازمه اولین پیام ...

بزار لطفا 🙂♥️

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

بهتره خودتو درمان کنی وگرنه زندگی خودتو خراب میکنی اگه میخواست برای یکی دیگه باشه دیگه نامزد تو نبود ...

اره واقعا حقیقته 

مثلا که نیم ساعت آنلاین میشه دیگه خودخوری من شروع میشه 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
یا خونه مادربزرگی چیزی اشتباه نکن عزیزم خواهرانه میگم

بهش گفتم خونه کسی

ولی مامانش یخورده سنتی نگره و جدی

همچین دیدم مایل نیس و مامانش گفته حتما خونه خودشون باشه منم بیخیالش شدم

فعلا که یه مریض تو خونه دارن و خواه نا خواه به تعویق افتاده خواستگاری

وگرنه که الان تایم فرجه های دانشگاهم مناسب ترین وقت برای اشنایی خانواده ها و خواستگاری بود🥲

استارتر جان دعا کن ما هم با نامزدم زودتر عقد کنیم 

دلم میخواد با کراشم یه رابطه اینجوری داشته باشم 🙂♥️

یعنی میشه ؟! 🥲

برای منم انرژی مثبت بفرستین ما هم مثل اسی به هم برسیم 🙂♥️

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

بهش گفتم خونه کسیولی مامانش یخورده سنتی نگره و جدیهمچین دیدم مایل نیس و مامانش گفته حتما خونه خودشون ...

عزیزم نگران نباش ایشالا درست میشه