2777
2789
عنوان

از سری دروغ‌هایی که مردم دوست دارند باور کنند

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 38 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینا هیچ کدوم دروغ نیست و اتفاق میفته فقط در اتفاق افتادنش باید گاهی مصلحت خدا و اینکه بجز این دنیا ...

خیلی استعداد ها بوده تو این کشور حرام شده خیلی موقع ها شده آدم ظالم هیچیش نشده اگه قرار بود بچه روزی شو بیاره این همه کودک کار نداشتیم 

حق با اسی هست

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

آخری رو فقط می‌دونم تیکه انداختی چون مسیحی هستی کسی ب شما بی احترامی نکرده بود ها

دقیقاا منم خواستم بگمش.. خودشو بالا دیده

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
آخری رو فقط می‌دونم تیکه انداختی چون مسیحی هستی کسی ب شما بی احترامی نکرده بود ها

بعید می‌دونم استارتر مسیحی باشه ولی

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

همش درسته .... فقط باید صبر داشته باشی

همش درسته ؟اگه هر بچه ای روزی خدا شو میاره چرا این همه کودک گشنه و کودک کار داریم؟

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

خیلی استعداد ها بوده تو این کشور حرام شده خیلی موقع ها شده آدم ظالم هیچیش نشده اگه قرار بود بچه روزی ...

منم گفتم ظلم ظالم الزاما این دنیا تقاص نداره اصلا ظرف ابن دنیا اندازه ش نیست مثلا کسی که صد نفر رو کشته چجوری با ی اعدام تقاص بده. بچه روزی رو میاره اما روزیش الزاما حقوق و پول بیشتر نیست گشایش در روزی است مثل خیلیا که به تجربه بعد از تولد فرزند خونه دار شدن ماشین دار شدن و خیلی چیزا براشون جور شده

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
همش درسته ؟اگه هر بچه ای روزی خدا شو میاره چرا این همه کودک گشنه و کودک کار داریم؟

شما برو از سران مملکت سوال کن عزیزم....ولی تا قیامت خدا روزی رسانه

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
منم گفتم ظلم ظالم الزاما این دنیا تقاص نداره اصلا ظرف ابن دنیا اندازه ش نیست مثلا کسی که صد نفر رو ک ...

خب نگفتی اکه بچه روزی شو با خودش میاره این کودک های کار که میبینی خیلی هاشون اصلا هجده سالگی و نمیبینن میمیرن تو گوشه خیابون بچه نیستن چرا برای اینا گشاااایششش اتفاق نیوفتاده ؟