2777
2789
عنوان

اعصابم بهم ریخته ست

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 45 پست
برات متاسفم چه زن بی درکی هستیسفرش کاریه؟

آره سفر کاریه ، اگه همش نمی‌رفت بقیه نمیومدن پیشم که تنها نباشم منم رفتم خونشون البته شام خوردم ولی هزینه ی کادو زیاد شد شوهرم همش مسافرته وقتایی که میاد فقط برای خواب میاد کل عمرم به تنهایی گذشت 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه تولد بود پس شام چی؟ شام که گسی تولدشه میده

شام چند تا مهمون اومد ربطی بهش نداره، پول اون شام اصلا مشکلی نیست ، شام تولد نبود مهمون اومدن خونمون براشون شام درست کردم ، چند شب دیگه دعوتم کرد به تولد چون خیلی نزدیک بودیم رفتم 

آره سفر کاریه ، اگه همش نمی‌رفت بقیه نمیومدن پیشم که تنها نباشم منم رفتم خونشون البته شام خوردم ولی ...

شامشونو تو دادی بعد رفتی تولدشون کادو هم دادی؟

با چه عقلی پول شامشونو دادی بعد کادو تولد هم تو دادی؟

شاک باید کسی کختولدشه بده

اول ازت شام گزقته بعد بردتت تولد

اون دوستت نیس دشمنته فقط دارخ سو ایتفاده میکنه

اینجوری بره سفر کاری که بیشتر به ضرشش تموم میشه

بیشتر میخواستی عشق‌ و حال کنی یه شب نیست

دلم براش سوخت زن خوبی‌ نداره

الان جریان تپلد به همسرت نگفتی؟نمیگن اجازه ولی‌ باید بگی یه مشکلی ایجاد میشد چه میکردی؟؟؟؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

شام چند تا مهمون اومد ربطی بهش نداره، پول اون شام اصلا مشکلی نیست ، شام تولد نبود مهمون اومدن خونمون ...

چی درست کردی که پول دادی بابتش؟؟

عزیزم نگران نشده باشی از حرفمخب بگو واقعیتو بهشخرج الکی که نکردی

آره بخدا اصلا حتی لوازم آرایش نداشتم وقتی گرفتم عذاب وجدان گرفتم که کاش میذاشتم خودش میومد بعد می‌گرفتم بعدش هم روز مادر بود یه جشن کوچیک هم برای مادرم گرفتیم ، همه چی خوب پیش می‌رفت قرار بود همسرم بیاد که ماشینش رو دزدیدن فعلا موندگار شد من فکر میکردم میاد و تا اون موقع پولم کافی بود 

آره سفر کاریه ، اگه همش نمی‌رفت بقیه نمیومدن پیشم که تنها نباشم منم رفتم خونشون البته شام خوردم ولی ...

میره برای تو پول در بیاره

اولبن بهانه زنا برای بی اطلاعرکاری انجام دادن

ضوهذم سرش شلوفه همه ش پای کار به من توجه نمیکنه

شام چند تا مهمون اومد ربطی بهش نداره، پول اون شام اصلا مشکلی نیست ، شام تولد نبود مهمون اومدن خونمون ...

میگفتی بهشون‌تولد دعوتی مهمون چرا آوردی 

اومدن چرا شام دادی؟؟

عجیبه که هم خودت داری خودت رو سرزنش میکنی هم بقیه تو رو !

گاهی شرایطی پیش میاد که غیرمنتظره س.

اما از این به بعد سعی کن یه پس انداز حتی کم هم که شده برای خودت داشته باشی برای روز مبادا.

شامشونو تو دادی بعد رفتی تولدشون کادو هم دادی؟با چه عقلی پول شامشونو دادی بعد کادو تولد هم تو دادی؟ش ...

اصلا الان دو هفته ست که شوهرم رفته و این اتفاقات تو چند شب جداگونه افتاده من همه ی خرجا رو با هم گفتم ، یه هفته پیش مهمون اومد برای شام ، چهار روز پیش تولد بود منم رفتم خونشون چند شب ، من زرشک پلو با مرغ درست کردم همین ، ولی من نخواستم بره سفر کاری این زندگی نیست که من همش تنها باشم تو شهر خودمون هم پره از کار چه علاقه ای داره منو تنها بذاره و بره 

ازدواج کردی همیشه هم که تنهایی شوهرم که به چشم نمی‌بینی 

حالا یه خرج کردی اینقد عذاب وجدان که نداره ...زنگ بزن شوهرت بگو پول می‌خوام خجالت داره مگه ؟