اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها💚
السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼
میشه برام دعا کنی و برای حاجتم صلوات بفرستی منم برای شما حمد میخونم
حتما قشنگم💚 الهی زود زود حاجت روا بشی💚
راستی برا رسیدن به حاجت، چله صلوات خیلی عالیه🌸
السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
حتما🌸 روش های مختلفی داره، تو نت سرچ کنی هست💚 یکی از روش هاش اینه:
ممنون اسی جان صبحمون با کلام امام حسن جانم زیباتر کردی🙏🌸🌸🌸
التماس دعا
میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷