2777
2789
عنوان

از پسرای نی نی سایتی خیلی بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 19 پست
من اگه بفهمم پسری فقط نی نی سایت رو چک کنه (تاکید میکنم از سایت فقط بازدید کنه)تا ابد و یک روز کنسلش ...

منم نمیپذیرم شوهرم اینکارو کنه مگر اینکه مثلا سرچ کرده باشه "راه حل خانگی کیپی بینی" بعد نی نی سایت بیاد اینم چون نمیدونه چیه باز کرده باشه ولی اگه بخواد سایتو همینجوری بازدید کنه پرتش میکنم سر کوچه لولو بخورتش

من اگه بفهمم پسری فقط نی نی سایت رو چک کنه (تاکید میکنم از سایت فقط بازدید کنه)تا ابد و یک روز کنسلش ...

این که تو کنسل می‌کنی 

به هیچ کسی ربطی نداره 

کاملا مختاری ، دیدگاه توئه و محترمه تا زمانی که آسیبی به کسی نزنه دیدگاهت 🙂

در رابطه با پسرا هم تاپیکام رو بخون چیزای قشنگی یاد میگیری که در آینده به دردت میخوره ! 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این که تو کنسل می‌کنی به هیچ کسی ربطی نداره کاملا مختاری ، دیدگاه توئه و محترمه تا زمانی که آسیبی به ...

من پیام یه نفر دیگه رو ریپلای زدم جناب و اون شخص هم خودش جوابمو داد 

سر فرصت میخونمشون ممنون

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

من پیام یه نفر دیگه رو ریپلای زدم جناب و اون شخص هم خودش جوابمو داد سر فرصت میخونمشون ممنون

اره می‌دونم ! 

در کل 

این زیاد موضوع مهمی نبود 

برای منم اصلا مهم نبود حتی بخوای توهین کنی و .. 

ولی این سبک متنفر شدن و .. از یک ذهنیت درونی و شخصیتی میاد 

سعی کن بخاطر این مدل مسائل که جمله عمومی داره و اوکی هست 

ولی تو مشکل داری باهاش 

درون خودت حلش کنی 

در کل اینم به من باز ربط نداشت 

به هر حال موفق باشی 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه