2777
2789
عنوان

از پسرای نی نی سایتی خیلی بدم میاد

149 بازدید | 19 پست

چه معنی میده مرد گنده بیاد تو سایتی که ۹۰ درصد کاربراش خانم هستن 

نصف تاپیکا درباره موضوعات خاله خانباجی و خاله زنک بازی مادرشوهر خواهرشوهره(پس قطعا پسری که اینجا باشه به یه خاله زنک به تمام معنا تبدیل میشه)

نصف تاپیکام درباره پریود و مسائل زنانه و دخترانه اس 

امروز تو یه تاپیک دیدم یه کاربر مرد به یه کاربر مرد دیگه گفته بود این زنا شیطون و درس میدن نمیدونی درباره مردا چه فکری میکنن و...

میخواستم ریپلای بزنم خرس گنده تو وسط تاپیکای پریود و مادرشوهر خواهرشوهر چی میخوای؟

تصور کنید بقیه مردا صبح تا شب یا درس میخونن در گیر دانشگاه هستن یا درحال کار و تلاش تا آینده شونو بسازن 

اون وقت اینا تو نینی سایت پست میذارن😂😂🤣🤣🤣🤣

واقعا از نظر من پسر نی نی سایتی به تمام معنا لولش پایینه

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب عزیزم لابد اونام پریود میشن

🤣🤣🤣🤣عالی بود👌👏

کاربرای آقا لطفا پست های من رو نه لایک کنید و نه ریپلای بزنید .در تاپیک هایی که من میزنم شرکت نکنید ❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

ای وااای

مگه چیکار کردیم😅

من دانشجو هستم

واسه تحقیق و پژوهش پزشکی اینجا خوبه برام

چون کسایی که مشکلات پزشکی دارن علائمشون و درمانشون و کمک استادمون کمک میکنه بهمون

من اصلا به این مسئله فکر نمیکنم چرا از یه عده آدم که ندیدم متنفرم باشم یا فکرمو مشغول کنن خوشبختانه ...

ولی من بدم میاد چون خیلی از تاپیکا موضوعات خاله زنک بازی دارن 

پس پسرای اینجام خیلیاشون خاله زنک میشن 

🙂اگر میخوای نو زندگیت به آرامش برسی و بتونی جای فکر کردن و .. برای خودت بزاری

باید یاد بگیری که اولا قضاوت نکنی 

دوماً چیزی رو بدون دلیل به کسی نسبت ندید

سوما همه رو با هم یکی نکنی ! 

هرکسی با هر جنسیتی می‌تونه اینجا عضو بشه 

و هر کسی هم برای هدفی وارد سایت میشه 

بعضی ها هدف خوبی ندارن و مشکل دارن 

بعضی ها هدف خوبی دارن و مشکل ندارن 

بعضی ها اصلا هدفی ندارن و مشکل ساز هم نیستند و جهت سرگرمی 

در کل تو محیطی که قانون اجازه میده

تو نمیتونی بیای قانون رو بزاری زیر پات و توهین کنی 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

🙂اگر میخوای نو زندگیت به آرامش برسی و بتونی جای فکر کردن و .. برای خودت بزاریباید یاد بگیری که اولا ...

اولا شما وقتی میخوای تو تاپیک یه نفر پست بذارید خوبه اول امضاشو چک کنید 

من نوشتم کاربرای آقا اصلا تو تاپیک هام شرکت نکنن حالا شما که دم از قانون میزنی خیلی بده خودت رعایت نمیکنی 

دوما اینجا سایت تبادل نظره و منم نظرمو بیان کردم هیچ قانونی هم زیر پا نذاشتم 

نظر منم خیلی منطقیه ۶۰ درصد تاپیکا درباره مادرشوهر خواهرشوهر و جاریه طبیعیم هست خب ولی اینکه یه مرد هر روز بخواد اینجور تاپیکا رو بخونه از اون وجه مردانه و ابهت خودش خارج میشه و پسفردا که ازدواج کنه با همسرش به مشکل میخوره 

سوما سرگرمی ددی سایت هم هست که مختص آقایونه من خودم به والله یکبارم از سایتش بازدید نکردم 

کلی سرگرمی دیگه مث پیاده روی باشگاه فوتسال و...وجود داره 

ای وااایمگه چیکار کردیم😅من دانشجو هستمواسه تحقیق و پژوهش پزشکی اینجا خوبه برامچون کسایی که مشکلات پ ...

تحقیق و پژوهش پزشکی؟

من تو خانواده ام خیلیا دانشجو پزشکی هستن وبرای تحقیق و پژوهش زیر نظر استاد ،با بیماران بیمارستان در ارتباط هستن ازشون شرح حال میگیرن و...

اون وقت شما تو سایت تبادل نظر بدون اینکه کسی رو از نزدیک ببینید تحقیق پزشکی میکنید ؟

اولین باره چنین چیزی میبینم 

ازشون متنفر نیستن ولی اگر شوهرم عضو نی نی سایت شه به تیکه های ۱ سانت در ۱ سانت تبدیلش میکنم

من اگه بفهمم پسری فقط نی نی سایت رو چک کنه (تاکید میکنم از سایت فقط بازدید کنه)تا ابد و یک روز کنسلش میکنم چه برسه عضو بشه

اولا شما وقتی میخوای تو تاپیک یه نفر پست بذارید خوبه اول امضاشو چک کنید من نوشتم کاربرای آقا اصلا تو ...

😂

مثل این میمونه تو امضا بنویسم خانوما نظر ندن 

بعد بیام به خانوما توهین کنم 😂و انتظار داشته باشم جواب ندن 

این نشان از بی منطق بودنته 

تو حق داری بدت بیاد حق نداری به صورت کلی عنوان کنی 

وقتی به حضور آقایون اعتراض می‌کنی و در موردشون تاپیک میزنی و توهین می‌کنی یعنی به قانون سایت احترام نذاشتی پس میشه زیر پا گذاشتن. 

این که تاپیکا چیه اصلا مهم نیست 

این ک از کجا شما میدونید آقایون این تاپیک ها رو میخونن واسم جالبه 😂 که آینده اش رو هم پیش بینی کردی ! 

هر چند شاید یکی از مشکلات یک عروس با مادر شوهر تو تاپیکا بخونه و یاد بگیره و بدونه چیکار کنه اینم احتماله

این چیزایی که شما گفتی هم احتماله 

قرار نیست عملی بشه!

و این که یک نفر ترجیح میده با چی‌ سرگرم بشه نه به من 

نه به شما هیچ ربطی نداره!

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه