2777
2789

عزیزم منم چند وقت پیش همینجور ناراحت شدم حامله ام نمیتونستم زیاد کار کنم از خانواده دور هیچ کسی حتی یه سر به خونم نمیزنه همه تو دوران خوشی هستن منم دلم از همه گرفت ولی الان میدونم هیچ کسی به درد ادم نمیخوره بیخیال من حتی ظرفامو غذا مو رو صندلی میشینم انجام میدم

لطفا یه پیاز رنده ریز کن باحنا مخلوط کن پنج ساعت کف پای خودت 2ساعت کف پای بچه ببند تا 3روز دیگه ازاین ویروس خبری نیست خوب شدی برای سلامتی امام زمان صلوات بفرست 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لطفا یه پیاز رنده ریز کن باحنا مخلوط کن پنج ساعت کف پای خودت 2ساعت کف پای بچه ببند تا 3روز دیگه ازای ...

ببا با چی ببندمش حاجی به خدا دیگه رستم کشیده شده تو رو خدا قشنگ بگو اللهم صل علی محمد و آل محمد

کی داره عزیزم؟ مادرشوهر من دیروز اومد یه کمی غذا و خوراکی آورده که واقعا دستش درد نکنه ولی نیم ساعتم غر زد که بدنت ضعیفه و سرکار نرو و تقصیر فلانیه رو خودش اثر نمیکنه ولی ویروسو انتقال میده و... بعد رفتنش یه سردرد وحشتناک گرفتم. بی خیال خودت مراقب خودت باش کسی بی منت کاری نمیکنه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
کی داره عزیزم؟ مادرشوهر من دیروز اومد یه کمی غذا و خوراکی آورده که واقعا دستش درد نکنه ولی نیم ساعتم ...

ووالا بعضیا همچین از فامیل شوهر و فامیل خودشون از مادر بگیر تا خواهر شانس میارن که نگو نپرس من بدبخت هیچ خیری از دنیا ندیدم هیچی حالیم نشد از دنیا

ووالا بعضیا همچین از فامیل شوهر و فامیل خودشون از مادر بگیر تا خواهر شانس میارن که نگو نپرس من بدبخت ...

باور کن اکثرا همینن. نمیگم خوشبخت وجود نداره ولی اکثر آدما تنهان. منتها ما فقط یه بخشو میبینیم. خودم دیروز تو یه تاپیکی نوشتم مادرشوهرم برام کباب آورده و یخچالو پر کرده همه گفتن چه خوبه چون بخش دومش رو نگفته بودم. حالا نمیگم چون بقیه بدبختن خوشحال باش منظورم اینه که برای خودت بزرگش نکن. قبول کن این وضع روتین زندگیه و همه دارن باهاش کنار میان تو هم غصشو نخور

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

حتما برو دکتر سرم و آمپول بزن تا زودتر سرپا بشی بتونی به بچه ات برسی 

الان دیگه همه مون همینجوریم هر کسی درگیر زندگی خودشه منم این ویروس رو گرفتم مامانمم خودش مریض بود منم تنها با شوهرم رفتیم دوبار سرم و آمپول زدیم از بیرون آش میخریدم خونه زندگیمم هم داغون ولی خوب که شدم دیگه پاشدم تمیز کردم به زندگی رسیدم 

تو هم اول برید دکتر بعد استراحت کن چیزای مقوی بخورید دو سه روزه بهتر میشید

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
ببا با چی ببندمش حاجی به خدا دیگه رستم کشیده شده تو رو خدا قشنگ بگو اللهم صل علی محمد و آل محمد

بزن کف پا پلاستیک فریزر بپوش بعد جوراب

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
باور کن اکثرا همینن. نمیگم خوشبخت وجود نداره ولی اکثر آدما تنهان. منتها ما فقط یه بخشو میبینیم. خودم ...

عزیز درخواست میدی  یه سری حرفاهست باید به یکی بزنم خالی شم میترسم اینجا شناسایی شم

یکم راهنماییم کن خداخیرت بده

منم ۶ ماهه مادرم اسمونیه

چند روز ته خونه افتادم هیشکی نگفت مرده ای یا زنده

حداقل نگفتن حالا که تازه بی مادر شده هواشو داشته باشیم

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
عزیز درخواست میدی یه سری حرفاهست باید به یکی بزنم خالی شم میترسم اینجا شناسایی شمیکم راهنماییم کن خ ...

باشه عزیزم ولی من الان رسیدم سر کار. اشکال نداره عصر حرف بزنیم؟

منم ۶ ماهه مادرم اسمونیهچند روز ته خونه افتادم هیشکی نگفت مرده ای یا زندهحداقل نگفتن حالا که تازه بی ...

روحشون شاد باشه حمد خوندم

روحشون شاد باشه حمد خوندم

ممنون مهربون عزیزم

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲