2777
2789
عنوان

خدایی که نجاتم داد

66 بازدید | 5 پست

ومنی که بنده خوبی نیستم وگاهی باهاش قهرمیکنم و حتا به شک میفتم درباره جهان پس ازمرگ درباره مسایل اون دنیا و نافرمانی میکنم ....

اما هرکی دیگه جای من بود دربرابر این همه لطف خدا فقد باید بگه شکر فقد باید بگه من تسلیمم هرچی تو بخوای حتا اگه دردم بیاد حتا اگه تلخ باشه ....چون تو میخای تسلیمم خدای خوبم ....خدا تزتاریکترین روزام که یه زمان فکر مرگ بودم نجاتم داد هرچی میخاستمو موبه مو حتا بیشتر بهم داد یجورایی معجزه کرد زندگیمو صدوهشتادرجه عوض کرد من ناامید بودم اصلا باورنداشتم به سمت خوشبختی پیش برم باور کنید دستای خدارو دیدم  که دستامو گرفت 

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تعریف میکنی؟دلم میخواد یه روز منم همچین تاپیکی بزنم

واضح نمیتونم بگم واقعا من تهش بودم کاملا به بنبست رسیده بودم یه شب ازفشارعصبی وتپش قلب حس میکردم استخونام دارن میپاشن قلبم داره میزنه بیرون  کم کم به قلبم نورتابید ومنواز تنگنا واون مشکل بزرگ نجات داد انگارکه اصلا نبوده

واضح نمیتونم بگم واقعا من تهش بودم کاملا به بنبست رسیده بودم یه شب ازفشارعصبی وتپش قلب حس میکردم است ...

مشکل من بخاطر گناه خودمه 

و حس میکنم نهایت کاری ک خدا بکنه ببخشه و بدتر از این نشه

ولی برا مشکلاتی ک خودت نقشی نداری خدا معجزه میکنه همینطور ک گفتی

مشکل من بخاطر گناه خودمه و حس میکنم نهایت کاری ک خدا بکنه ببخشه و بدتر از این نشهولی برا مشکلاتی ک خ ...

خدا همین الانشم بخشیدت گلم خودم خودتو ببخش ایشالا کمکت میکنه .....ااره واقعا من بیگناه بودم  افتاده بودم تو دریایی ازمشکل