2777
2789
عنوان

رفع فیل تر واتساپ به دردتون خورد

1284 بازدید | 26 پست

من که نداشتم اصلا کاش تلگرام رفع فیل تر میشد

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن...           کاربر تعلیقی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام خوبی؟ چخبر؟
هیچی دلار شده 79
هوا نیست، برق نیست، نت نیست، گاز قراره قطع بشه
اما خب واتساپ و گوگل پلی رفع فی لتر شد🙁

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

اره چون‌کلاسهای مدرسه دخترم اونحاست و دیگه نیاز به …شکن نیست 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

من از زمان فی‌لتر شدن حذفش کردم

ولی اون موقع برنامه محبوبم بود🥲 سرعتش عالیهه

الان برا گوگل پلی خیلی خوشحالم

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

واتساپ زیاد کار نمی‌کردم که مهم باشه 

گوگل پلی هم رفع فیلت ر شد 

اونم برنامه خاصی ازش دانلود نمی‌کردم که مهم باشه 🫤

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

قطعا که برا یه سریا خوب شده راحت تر میشه،به نظر من یه جور حسی هم هست من که صبح زقتم واتس اپ بدون فیل.ترشکن یه لحظه از حس خفقانم کم شد🥺💔

چی بگیم که ناگفته پیداست 🥲

تو تاپیکام ک.د تخفیف دیج.ی کالا میذارم 
سلام خوبی؟ چخبر؟هیچی دلار شده 79هوا نیست، برق نیست، نت نیست، گاز قراره قطع بشهاما خب واتساپ و گوگل پ ...

چقدر سنخیت داشت متن با عکس 👍👍👍👍

این سکانس علی صادقی به بیبی زنگ میزنه میگه سلام خوبی چه خبر ...ماهم بیخبریم فقط هاشم مُرده😂😂😂😂

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
قطعا که برا یه سریا خوب شده راحت تر میشه،به نظر من یه جور حسی هم هست من که صبح زقتم واتس اپ بدون فیل ...

باید اینستا رو رفع فیل تر میکردن

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری