2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب مگه غیر اینه😐😐منم همینو فهمیدم

منظورش از نظر احساسیه

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

انسان چیزی که داره رو چون واسش عادی میشه یا مثلاً جنبه های منفی و سختش رو درک می‌کنه اذیت میشه و بخاطر عادی شدن و نرمال بودن و ..! 

چیزی رو که نداره هم فقط جنبه های مثبتش رو میبینه و بهش فکر می‌کنه و حسرت میخوره 

مثل اون بچه ای که کنسول بازی داره ! 

از بازی کردن باهاش خسته میشه 

یا چشم درد میگیره

یا انقد عاشقشه و بازی می‌کنه کلا مریض میشه 

اونی هم که نداره 

ب فکر داشتنشه و بازی کردنش و بازی هاشه و حسرت میخوره و ...

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

شوهر هم یکی دوسال اول خوبه بعدش دیگ خسته کننده میشه زندگی مخصوصا اگ آدمه اخلاقش متغیر باشه کاش ازدواج قرارداد ۵ ساله بود باطل میشد اگ باژ دوست داشتن بازتمدید میکردن

ولی من هنوزم نگرفتم

منظورش احساسیه 

من فکر کردم هوا را میگه 

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

ولی نگرانی آدم که زیاد بشه خیلی بده

ما ماشین داریم و شوهرم راحت میره سرکار میاد

الان دو روزه پدرشون ماشین مون رو گرفته رفته شهرستان، شوهرم بیچاره ۶ صبح تو این سرماااا تو تاریکی باید یه مسیر پیاده بره بعدش یا تاکسی یا حالا هر ماشینی سوار بشه تیکه تیکه بره سرکار، کارش هم داخل شهر نیست که راحت بره و بیاد، تو قسمت صنعتی خارج از شهره، همش فکرم پیششه خیلی داره اذیت میشه 

شوهر هم یکی دوسال اول خوبه بعدش دیگ خسته کننده میشه زندگی مخصوصا اگ آدمه اخلاقش متغیر باشه کاش ازدوا ...

اینو ازچند نفر عاقل و با سواد که در رشته روانشناسی خانواده فعالیت میکنن هم شنیدم . ازدواج تا اخر عمر ی حکم ظالمانه هست و عدالت توش نیست

😊