2777
2789
عنوان

خرید خانه تهرانسر

234 بازدید | 27 پست

سلام دوستان

وقت بخیر

من چون باید بستری بشم تهران مجبورم یکسال یا بیشتر ساکن تهران باشم 

تو شهر خودمون خونه دارم و یه واحد اضافه میخواستم اونو بفروشم تهران خونه بخرم 

میخوام ببینم این کار عملی هست یا نه

من دیوار رو گشتم فعلا تهرانسر و شهرک شریعتی قیمتاش خوب بود حدوود ۲.۵۰۰

ولی اینکه کجا مناسبتر باشه رو چون زندگی نکردم نمیدونم

من نیاز دارم که تو محله به خواروبار فروشی ،میوه و سبزی اماده و اینجور فروشگاهها دسترسی داشته باشم و همینطور به وسایل نقلیه برای رفت و امد

و اینکه کوچه هم امنیت داشته باشه 

افرادیکه تجربه زندگی تو این محله ها رو داشتن ممنون میشم راهنمایی کنین

سلام گلم خدا انشالله بهتون سلامتی بده 

ببین اگه بخوای کمتر هزینه کنی میتونی مثلا روی نعمت اباد یا شهرک ولیعصر فکر کنی اونجا هم خواربار و میوه و اینا همه چیز دم دستته

ولی خب به نظرم مسافت تا بیمارستان هم بسنج چون ترافیک کلافه کنندست 

سمت چیتگر هم خونه ها خیلی ارزونه و طمت شهر زیبا اندیشه ولی خب شهر زیبا دیگه خیلی دوره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تهرانسر کف دست خودم. اونجا بزرگ شدم و نصف فامیلام اونجام.  از این نظرا که گفتی عالیه . همممه مدل مغازه داره و شلوغ هم هست . همه مدل آدم هم داره بیشتر به نظرم شهرستانی و اینا توش هست . از جنوب شهر هم غروبا هر کی میخواد بچرخه میاد اونجا . محیطش رو اصلا نمیشه دیگه تحمل کرد چون خیلی شلوغه . ولی دسترسی به مترو و اتوبوس ایناش خوبه . همه جا ایستگاه اتوبوس هست تا آزادی و اونجا هم که به همه جا ماشین و مترو و اتوبوس هست

سلام گلم خدا انشالله بهتون سلامتی بده ببین اگه بخوای کمتر هزینه کنی میتونی مثلا روی نعمت اباد یا شهر ...

خدایی سمت چیتگر متری ۱۲۰ تومن رو میگی ارزون؟

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
خود خونه که متراژشم ۴۵ ۵۰ متره ۲ میلیارد و نیم هست

نه گلم ممکن نیست،به ایم نهرانسر آگهی میکنن ولی میکشوننت سمت شماره دو و آذری و ….تهرانسر هم محیط خوبی داره هم دسترسی به همه امکاناتی رو داره من موقع خرید خونه گشتم اونجارو اما نتونستم بخرم گرون بود،شما با این بودجه باید پایین تر بری سمت میدون قزوین و بریانک و اونورا شاید یه نقلی پیدا کنی 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
تهرانسر کف دست خودم. اونجا بزرگ شدم و نصف فامیلام اونجام. از این نظرا که گفتی عالیه . همممه مدل مغا ...

منکه فقط قراره خریدمو انجام بدم بشینم خونه با شلوغی بیرونش کاری ندارم 

خب پش اگه خیلی ارزون میخوای بیا سمت جاجرود و پردیس اینجاها عم خیلی ارزونه هم به زودی میخواد رشد شدید ...

به همسرم گفتم که میگن اتدیشه خیلی خوبه گفت نه فقط تهران 

راستم میگه اخه الان تهران بودم مامانم راحت بود براش بیاد پیشم کمک حالم ولی شهرک های دیگه نه 

به نظرم برو سمت جنوب دنبالش از بریانک و اینا بگیر تا جنوب و اینا برسی اسلامشهر و این حرفای

ا اینکه بیا جاجرود و بومهن و رودهن

ولی خب اونقدرا که میگی میوه و اینا دم دستت نیست

اگه میخوای امکانات دم دستت باشه همون جنوب بگردی دنبالش بهتره