2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا احساس پوچی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 26 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر خوبه که اینقدر درک داری... که حواست به شوهرت هست و میگی چیزهای واجب ازش میخوای.... میفهمم چی می ...

شوهرم دلم براش میسوزه هیچ کمک پدری نداشته عروسی خودش گرفت خونه خودش خرید تا خرخره تو قسطه حس کردم دنیال زن شاغل میگشته که کمکش باشه منم اینجوری.

نه دیگه بعدا قصدشو ندارم برم سرکار پشتم باد بخوره با دوقلوها سخته

ولی خب از اول خونه دار باشی این حسو نداری ماهایی که شاغل بودیم اینجوری ایم

با خودم میگم شاید خواست خدا بود بهم دوقلو بده و نتونم برم سرکار شاید این نرفتنه بیشتر به صلاحمون باشه

ببخشید یه سوالی بپرسماختلاف سنیت با همسرت مشکلساز نبوده تا حالا؟ معایب این اختلاف سنی چیه به نظرتون؟

نه خوبه

من دوست داشتم همسرم پخته باشه و بچه نباشه

عزیزم خدا کریمه 

جاری من بعد چند سال کار بخاطر بچه خونه نشین شد

اتفاقا فوق العاده ولخرجه و واقعا پول نیاز داشت و خیلی اذیت بود بابت حقوق نداشتن

امسال خدا کمکش کرد که یه کار دور کاری عالی با بیمه کامل گیرش اومد

خدا کریمه ان شاء الله شما هم شغل متناسب با شرایطت گیرت میاد

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

واقعا عزیزم؟شغلت چی بود ؟ الان نمیتونی بچه دار بشی؟منم نمیخاستم بخاطر کارم بچه بیارم فعلا تا تکلیف ق ...

من معلمم عزیزم. ولی چون تو روستای دورافتاده کار میکردم و همش در رفت و امد بودم و شغل شوهرم جوریه که نمیتونست کمکم کنه نیاوردم.الان ۳۵ سالمه. میتونم بیارم .ولی اگه سن پایین تر اوزده بودم خیلی بهتر بود.تازه میخوام وزن کم کنم و بیارم. ناراحت نباش. خوشحال باش‌هیچی شیرین تر از حس مادری نیست. ولی ابدا هم خونه نشین مشو با توجه به روحیت بعد زایمان جون گرفتی هرجور شده کارتو شروع کن

شوهرم دلم براش میسوزه هیچ کمک پدری نداشته عروسی خودش گرفت خونه خودش خرید تا خرخره تو قسطه حس کردم دن ...

احساس تو اینه که شوهرت زن شاغل دوست داشته که کمک خرج باشه؟

ولی من حس میکنم شوهرت تمایل داشته که بچه داشته باشه.‌.. و اکر خیلی دوست داشت از یک زن شاغل رسمی خواستگاری میکرد.

پس من اینطوری فکر میکنم که شوهرت توی این موقعیت دلش میخواد که شماها بچه داشته باشین