2777
2789
عنوان

قانون نانوشته این دنیا که بارها برام ثابت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 33 پست
والا داداش من آدم خوبیه هم درسشو خونده تا حدی هم تو دهه سی سالگی زندگیش خونه ماشین خوب درآمد خیلی خو ...

اول  اینکه مطلقه هست و خرج بالا داره دلیل بر خرابی اش نیست  ذاتش مهمه که زمان میبره تا بشناسی اگر دیدت منفی نباشه 

شاید در ازدواج قبلی اونقدر شوهر سابق اذیتش کرده که فکر میکنه اگه از اول زیاد خرج کنه شوهرش قدرش رو میدونه! تفکری که رواج پیدا کرده 

اول اینکه مطلقه هست و خرج بالا داره دلیل بر خرابی اش نیست ذاتش مهمه که زمان میبره تا بشناسی اگر دی ...

نه داستانش طولانی هست متاسفانه با داداشم به شوهرش خیانت کرده دیگه میدونم تقصیر هر دوتا هستش ولی نشون میده آدم متعددی نیست دیگه هرکس اینو میفهمه داداش من نمیفهمه سنشم کم نیست 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا داداش من آدم خوبیه هم درسشو خونده تا حدی هم تو دهه سی سالگی زندگیش خونه ماشین خوب درآمد خیلی خو ...

اون زن اگر آدم درستی باشه شاید برادرت پاداش سختی هست که کشیده و شاید هردو خوشبخت بشن 

اگر آدم درستی هم نباشه حتی اگر ازدواج کنن نتیجه مهمه چی میشه

خراب به اونی میگن که مرتب با یکی هست و رابطه خارج عرف خیلی زیاد داره  

نه داستانش طولانی هست متاسفانه با داداشم به شوهرش خیانت کرده دیگه میدونم تقصیر هر دوتا هستش ولی نشون ...

اینجا داداشت هم آدم درستی نیست البته ببخشید

که با زن متاهل ..... و لزوما شانس اون زن نیست

هردو اشتباه کردن به یه اندازه