2777
2789
عیبی نداره ... گریه از پاکی دله:)هر آدمی هم ی مدله اون باید از خودش بدش بیاد ن تو دعواتون سر چی بود؟

همچی از اینجا شرو شد که اومد خونمون با شوهرم کمی بحثم شد مارو به جون هم انداخت که از دل زنت در نیار بعد دیگه رفتیم خونشون شوهرمو پر میکنه که مامانش داره باهاش چت میکنه داره پرش میکنه یهو گوشی ازش بگیر باز خونشون مارو به جون انداخته و شوهرمو با مادرم بد کرده بعد سر طلا مارو بهم ریخته که بابات برات بخره به پسر من ربطی نداره برات طلا لباس بخره منم دیگه تحمل نکردم به پدرم گفتم وقط رابطه کردم تا روز مادر که خیلی سرد خشک یه تبریک گفتم وگوشی دادم شوهرم اونم به اسرار شوهرم حرف زدم باهاش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادرشوهر من اینقدر شانس داره خدا کنه تو این مورد شانس نیاره

همچین عروسی گیرشون بیاد دیدنی

مادرشوهر خودم عروس اول و دومش خیلی مظلومن 

عروس وسطی خشتک پاره 

جر میده آدمو 

قالتاقی برای خودش

جرات ندارن جیک بزنن جلوش

همچین عروسی گیرشون بیاد دیدنیمادرشوهر خودم عروس اول و دومش خیلی مظلومن عروس وسطی خشتک پاره جر میده آ ...

پسره با زنش چجوریه؟ نمیگه چرا اینجوری هستی با مادرم، آخه من چندبار با مادرشوهرم درافتادن اون مظلوم نمایی کرد و خودشو خوب نشون داد نزدیک بود ما طلاق بگیریم 

پسره با زنش چجوریه؟ نمیگه چرا اینجوری هستی با مادرم، آخه من چندبار با مادرشوهرم درافتادن اون مظلوم ن ...

هیچی نمیگه

طرفداریشم میکنه 

کلا جز شوهر من همه برادرشوهرام طرف زناشون هستند

حالا یکی خیلی بیشتر یکی کمتر 

مادرشوهر من اینقدر شانس داره خدا کنه تو این مورد شانس نیاره

از مادر شوهر من خوش شانس تره.....من که عروسش بودم ۲۱ ساله،کرو لال.....۳ تا داماد داره..دربست در اختیار....میگی این داماداشو زاییده...شوهر در اختیارش.....پسرها در اختیارش.....چندین یتله خواهر شوهراشو که عمه ی شوهرم میشن خونش راه نمیده.....خدای شانسه

از مادر شوهر من خوش شانس تره.....من که عروسش بودم ۲۱ ساله،کرو لال.....۳ تا داماد داره..دربست در اختی ...

منم مادرشوهرم سنش هنوز 53 سالشه و همش میخاد با من رقابت کنه حتی به زور رفت گواهینامه گرفت و مجبور پدرشوهرم میکنه براش ماشین بگیره قبلشم یه نصف خونه چندملیاردی از پدرشوهرم گرفت و با خواهراش تنهایی میرن مسافرت سالی چندبار، حتی آشپزی اینا هم نمیکنه زیاد همه هم دوسش دارن و اینقدر در مورد من به خواهراش بد گفته وقتی منو میبینن انگار هیولا دیدن 

منم مادرشوهرم سنش هنوز 53 سالشه و همش میخاد با من رقابت کنه حتی به زور رفت گواهینامه گرفت و مجبور پد ...

اینا مادر شوهر نیستن که هیولان......

من نمیدونم اینا که اینقدر حسودن چرا برای پسراشون زن میگیرن...

که مجبور شن با عروسشون رقابت کنن.....

باور کن روشون نمیشه،وگرنه با هر بار بارداری عروسا،مادر شوهرا هم باردار میشن😇🤔