2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما استفاده کردین؟از کدومش؟برند و دستگاه هاش متفاوته

من آر اف انجام دادم. کامله کاملاً بین نبرد شکم‌ رو ولی خیلی خوب شد. دیگه جلسه ۵ ام ۶ ام بدنم انگار مقاوم‌شده بود. الان میخوام باز برم بعد از یکسال

من بیشتر از دو ماه قند و قند مصنوعی ب کل حذف شده برنج و نونم کم میخورم تا حدودی ام ورزش ولی تکون نخو ...

بدن هرکسی متفاوته

شاید برای شما بیشتر از ۳ ماه یا یک سال و...طول بکشه برای یکی دیگه همون ماه اول جواب بده

اگه سختت نیست ادامه بده

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
من آر اف انجام دادم. کامله کاملاً بین نبرد شکم‌ رو ولی خیلی خوب شد. دیگه جلسه ۵ ام ۶ ام بدنم انگار م ...

چ عالی 

تهرانین ؟کدوم کلینیک انجام دادین ؟

مشکل کبدی پیدا نکردین ؟

یه نفر گفت یهو چربی ها اب بشه به کبد فشار میاد منو ترسوند

قشنگترین آرزوم: رفتن به امریکا🇺🇸✈️یه صلوات واسه رفتنم میفرستی؟
چ عالی تهرانین ؟کدوم کلینیک انجام دادین ؟مشکل کبدی پیدا نکردین ؟یه نفر گفت یهو چربی ها اب بشه به کبد ...

نه شیرازم. 

چرا مشکل کبدی خفیف هم پیدا کردم با قرص حلشد. باید مدام ورزش کنی من هروقت حوصلم میشد ورزش میکردم. خودش بهم گفت اگ پیاده روی نداشته باشی چربی ها یا میره تو کبد یا دوباره میره تو شکم. اگ ورزش کنی خوبه. 

من چاق نیستم ولی وقتی حذف کردم خیلی زود شکمم تخت تر شد ، تنبلی تخمدان و ریزش موم بهتر شد ،جوش صورتم ...

منم ۱۶۳هست با وزن ۷۰ بیشتر بخاطر صورتم ک چاق شده قند رو خذف کردم شنیدم قند باعث پف تو صورت میشه 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.