2777
2789
عنوان

بچه ها حالم بده لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 37 پست
اگر اتفاقی نیفتاده خوشحال ترین باش

چطوری اخه خوشحال باشم منی که قیافم داد میزنه اهل رابطه نیستم رو برای رابطه خواست اون که قیافش لختی هست رو برای ازدواج ؟ اخه چطوری؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم شاید دیده تورو‌به دست نیاورده بخاطر غرورش دروغ گفته

یعنی چون لاشیه همه دخترا رو برا رابطه میخواد ؟ 

اخه میدونم با اون دختر تو رابطه هست و دختره براش جشن تولد میگیره حتی

یعنی چون لاشیه همه دخترا رو برا رابطه میخواد ؟ اخه میدونم با اون دختر تو رابطه هست و دختره براش جشن ...

میدونم سخته عزیزم ناراحت نباش 

مطمئن باش اون دختره هم برای رابطه میخواد 

تولد که چیزی نیست بذار خرش از پل بگذره اون موقع معلوم میشه که واقعا اون دختره رو میخواد یا نه 

عزیزم قصدم دلگرمی نیستتو خودتو در نظر بگیر عاشق ی نفر باشی میتونی ب نفر بعدی فک کنی با وقتی قهری بری ...

حتی اگه پسر باشه ؟ 

اخه دوستم با یه پسری تو رابطه بود پسره هر شب میرفت خونه دختره همزمان با دختر دیگه ای هم بود که دختره نمیزاشت پسره باهاش رابطه داشته باشه اخرش همون دختره که میرفت خونشون رو گرفت

حتی اگه پسر باشه ؟ اخه دوستم با یه پسری تو رابطه بود پسره هر شب میرفت خونه دختره همزمان با دختر دیگه ...

اینکه ازدواج کردن دلیل نمیشه عاشق و‌پایبند باشه 

من نظر این انسان عاشق چشمم کسی جز معشوقشو نمیبینه

چرا برای من بدبخت لاشی بوده ولی برای اون دخترر یک عاشق

ببین برو خداروشکر کن جای اون دختره بدبخت نیستی 

حداقل اینه دو سال از زندگیت حروم شد اون بدبخت قراره کل زندگیش حروم شه ، فک کردی الان دیگه ب اون بیچاره تا آخر عمر وفادار میمونه ؟ یادت باشه ذات آدما تغییر نمیکنه