2777
2789
خودت از خودت دفاع کن یچیزی میگم من ۱۴سال افسردگی گرفتم قرص میخوردم شبا از دلشوره وتپش قلب خواب نداشت ...

بخدا دقیقا منم همین مشکلاتو دارم هم استرس هم تپش قلب و لرزش از عصبانیت .دفاع میکنم اما چ فایده هیچکی نمیتونه ازش دراره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا آفرین. دلم از این میسوزه ک مادرم این پشتشه و بخاطرش با من دعوا میکنه در صورتی ک نمیدونه چقد ال ...

منم همینطور مادر ساده خودم آنقدر به من میگه هوای مادر شهورت داشته باش زن خوبیه و.... حتی یکبارم بد نگفته ازش آنقدر مامانم ساده و خوبه 

ولی مادرشوهرم بار ها شنیدم پشت سر خواتوادم بد گفته 

در ظاهر خیلی آدم خوبیه اما باطن خرابی داره 

دلم براش میسوزه چطور میتونه اون دنیا جواب خدارو بده 

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(
خیلی کارا .بقران بهش فکر میکنم دستام میلرزه حالم بد میشه نمیتونم توضیح بدم

برات مهمه .چرا مهمه..من بارداربودم .بهم میگفت .جاروروبردارکل خونرو خم شو جارو بزن بااینکه جاروبرقی داشت..منم میزدم کاراشومیکردم .میرفت به همسایشون میگفت به عروسم میگم ماهای آخرته کارنکن .سنگینی ..بهم میگفت .حیاط فرچه بزن .آخرسرگفتم من نمیتونم ...بچم که به دنیا اومد توراه پله دادمیزد میگفت کری بیا اینجارو تمیز کن ..خودددموزدم به بیخیالی .پس توام میتونی بکنی ۱۳ ساله عروسی کردم .تویه ساختمونیم .هرسال عیدوباید کرم بریزه .اون عیدتوزهرمارمون کنه ...ولی برام مهم نیست .خداشاهده الان هفته ای یه بارمیرم درحد ۵دقیقه ای برمیگردم ..ایناروگفتم .بدونی هیچکس هیچکس ارزش نداره بخاطرش خودتوناراحت کنی .بیخیل باش .من تونستم توام میدوتونی

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
آره خیلی وقتا،اما سرهرچیزی ببخشم سر نگاه بغض آلود پسراولم نه مادرشوهرمونه شوهرمو نه برادرشوهرمونمیبخ ...

رفتم همه تاپیکاتو دیدم😁😁😁

نگاه بغض آلود یعنی چی؟؟چیکار کرده بود؟؟

من با اینکه خیلی وقته پدرشوهرم رو اعصابم نیست و مثل قبل زبون بد نداده ولی....

هیچ وقت حلالش نمیکنم و باید تقاص بده

برعکس بقیه که از مادرشوهر مینالن من پدرشوهرم با رفتار و حرفاش و کم محلی هاش و فرق گذاشتن و .... زندگیمو زهر مارم کرده بود

البته مادرشوهرم هم خیلی آش دهن سوزی نبوده و نیست

رفتم همه تاپیکاتو دیدم😁😁😁نگاه بغض آلود یعنی چی؟؟چیکار کرده بود؟؟

تپیک نزدم منظورم اینه توگفتگوهایی که داشتم گفتم،دخترجاریم هرچی دست پسرم میدید گریه میکرد ازش میگرفتن میدادن دست اون یه باریه جوراب براپسرم گرفته بودم انقددوست داشت بپوشه نپوشوندم که بذارعید بشه جوراب نوبپوش دختر جاریم دیدگریه کرد ازپای پسرم درآوردن پوشوندن پای اون فقط به خاطراینکه اون گریه میکرد پسرمن بیچاره پسرم بایه بغضی نگاشون میکرد که هزاربارم حلالیت بگیرن بازم نمیبخشم هرچند تاحالا نگرفتن سراذیتاشون که هیچ گفتن مگه چکارکردی منم سپردمشون دست خدا

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
تپیک نزدم منظورم اینه توگفتگوهایی که داشتم گفتم،دخترجاریم هرچی دست پسرم میدید گریه میکرد ازش میگرفتن ...

خوب شما هم هوای پسرتو داشته باش.

بگو قرار نیست چون این گریه نمیکنه همه چیزو ازش بگیریم که.اینم بچه است گناه داره