2777
2789

دلتون نیاد؟؟؟

من خیلی شده .

ینی اصن با این همه بدی ک بهم کرد دلم نمیاد بخاطر همسرم چیزی بگم 

فقط میگم خدا خودش جواب بده 

بخدا قلبم درد میکنه از کاراش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا هفت صبح ب این موضوع باید فکر کنی؟! چرا برات اینهمه مهم شده  ول کن ترخدا حیف جونیت نیست ؟ ترخدا بیخیالش شو بزارهرکاری میخواد کنه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
چرا هفت صبح ب این موضوع باید فکر کنی؟! چرا برات اینهمه مهم شده ول کن ترخدا حیف جونیت نیست ؟ ترخدا ب ...

اجی اگ بدونی من چ زجری میکشم با تک تک حرفاش میسوزم ..حرفاش ب استخونای بدنم آتیش میزنه بخدا .باورت میشه بخدا دوتا بچه کوچیک دارم هنوز چشم رو هم نزاشتم الان بیدار میشن دیگه استراحتی ندارم.فک کن چقد با حرفاش زندگیمو زهر کرده

اجی اگ بدونی من چ زجری میکشم با تک تک حرفاش میسوزم ..حرفاش ب استخونای بدنم آتیش میزنه بخدا .باورت می ...

چیکارمیکنه 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
اول ک شوهرم کامل پشتم بود دوم اینکه خودشم کرم ریخت خیلی زیرکه چن سالی بود وا نمیداد

منم شوهرم پشتمه از اولم بود .هرچی هم بهش میگن فایده نداره و کار خودشو میکنه .چنبارم شوهرم بهش تذکر داده بخدا اما فایده نداره ..

اجی اگ بدونی من چ زجری میکشم با تک تک حرفاش میسوزم ..حرفاش ب استخونای بدنم آتیش میزنه بخدا .باورت می ...

میفهمم عزیزم همین راهو رفتم میدونم ک الان میگم سعی کن بیخیال بشی بعدا حسرت این  روزارو‌میخوری🙁

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
چرا هفت صبح ب این موضوع باید فکر کنی؟! چرا برات اینهمه مهم شده ول کن ترخدا حیف جونیت نیست ؟ ترخدا ب ...

بعضی آدما یکجور تیشه به ریشت میزنن به خودت میای کل یه روز و بهشون فکر کردی 

دلم میسوزد کاری ز دستم برنمی‌آید 

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(
منم شوهرم پشتمه از اولم بود .هرچی هم بهش میگن فایده نداره و کار خودشو میکنه .چنبارم شوهرم بهش تذکر د ...

خودت از خودت دفاع کن 

یچیزی میگم من ۱۴سال افسردگی گرفتم قرص میخوردم شبا از دلشوره وتپش قلب خواب نداشتم همش الکی گریه میکردم

تا چن روز پیش خودمو خالی کردم البته زیادم بی احترامی نکردم فقط محترمانه بیرونش کردم

باورت میشه دیگه ن تپش قلب دارم ن استرس

بعضی آدما یکجور تیشه به ریشت میزنن به خودت میای کل یه روز و بهشون فکر کردی دلم میسوزد کاری ز دستم بر ...

دقیقا آفرین. دلم از این میسوزه ک مادرم این پشتشه و بخاطرش با من دعوا میکنه در صورتی ک نمیدونه چقد الکی پشت سرش مامانمو داره از چشم میندازه .هرچی میخوام ب مامانم بگم انگار ی چیزی نمیزاره و جلومو میگیره