2777
2789

سلام دوستان این زن بسیار پررو وآویزونه جوونم هست و به خودشم خیلی میرسه هروقت پرفایل جدید از خودش عکس میزاره پست برا شوهرم میفرسته واین داستانا عمو شوهرمم مچش گرفته چند سال پیش تو خیابون بایه مرد میگن دیده بودنش من رواین نکته حساس شدم از همجا انفالو ش کردم و شمارش پاک توگوشی شوهرم یه مدت برام بیو گرافی تیکه دار این حرفا میزاشت چون به گوشش رسیده بود من دوست ندارم باشوهرم در ارتباط باشه

سریه قضایایی کار من و شوهرم ۶ ماه پیش به طلاق کشید ودوماه ازهمدیگه جداشدیم بعد دوماه اشتی دیدم عجب هم شمارشه هم کلی چت واینا شوهرمم میگه عموم گفته باما مشکل دارین منم تو رودروایسی گیر اومدم ذخیرش کردم زنشو تو گوشیم منم باز زدم از همجا پاکش کردم و فهمید عمو شوهرمم منو ازهمجا بلک کرد😒 

خوب حق دارم به عنوان یه همسر رو شوهرم حساسم

این بچه بازیا چیه بلاک کردن و این کارا حس نمیکنی خیلی بچگونه و مسخرس؟طرف هرچقدم خیانت کار باشه تا باغ سبزی شوهرت بهش نشون نده نمیاد با شوهرت بریزه رو هم این همه ادم تو دنیا بیاد با شوهر تو ابرو خودشو ببره تو فامیل

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.