2777
2789
عنوان

میخوام کار کنم اجازه نمیدن

95 بازدید | 9 پست

۱۷ سالمه ۲۰ روز دیگه میشم ۱۸ انقدر دلم میخواد برم کار کنم اما بهم اجازه نمیدن، بعد سر پولی هم که بهم میدن منت مبزارن سر پولی که بهم میدن، بعد اینجوری هم نیست که مثلا بگیم هر هفته یا یه ماه یه پول معینی میدن هر موقع عشقشون میکشه در حد ۲۰۰ هزار تومان من ۴ ماه زور زدم ۱ تومن جمع کنم بعد رفتم بیرون خرج کردم خب چیکار کنم با دوستام قرار بود بریم بیرون هزینه ها هم رفته بالا مجبور شدم خرج کنم. بعد سرم غر میزنه مامانم که میری بیخود خرج میکنی ما بهت خیلیم پول میدیم کاری ندارم من دوستام ماهی حداقل ۷۰۰ میگیرن یکی از دوستام که کنارم باباش همون لحظه ۱/۵۰۰ زد به حسابش با اینکه باباش سرایداره. جدا از اینا اصلا نمیزاره مامانم مستقل باشم هرچی میخرم بهم گیر میده باید زنگ بزنم از کارتی که بهم دادن گفتن برای خودت اطلاع بدم انقدر میخوام خرج کنم وگرنه نمیزارن تمام دوستام مستقلن یاد گرفتن چجوری مخراجشونو کنترل کنن جز ون! الان از موقعی که به دنیا اومدم تا الان هیچوقت تا حالا نه عیدی هامو خرج کردن نه کادو تولد هامو همه رو گرقته به گفته ی خودش پس اندازش کرده منم تا حالا یه بارم قیافشونو بعد عید یا تولدم ندیدم. چیکار کنم... حاضرم خودمم کار کنم خوشم نمیاد لوس باشم تک فرزندم هستم

تو خونه تدریس خصوصی کن عزیزم 

پایه ابتدایی راحته و شما از پسش برمیای 

هم زمستون کارش هست هم تابستون 

تابستون برا پایه قوی کردن 

سلام اسمم زینب هستش میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنی؟؟؟

سلام 

بنام خدا۲۴ سالمه .ن اجازه دارم دوست داشته باشم

ن اجازه دارم برم سرکار

ن اجازه دارم ازدواج کنم

ن اجازه دارم ادامه تحصیل بدم

خیلی محرز گفتن بشین تو خونه کارا رو انجام بده

لطفااااااا خداتو شکرکن

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متوجه نشدم مادرت اختیار پولت نداره؟از کی اجازه میگیره؟

نه ببینید من یه کارت بانکی دارم بهم دادن گفتن از این هر جور دوست داری خرج کن پول اس ام اس هم برای مامانم میره حالا من هرچی خرج کنم میزنه تو سرم به زور هم بهم پول میدن بعدم منت میزارن و اینکه مامانم تمام عیدی ها و پولای تولدمو گرفته به گفته ی خودش جمع کرده اما دیگه با ۱۸ سال سن خیلی زشته که من نه اختیار پول خودمو دارم نه بلدم چجوری پولامو مدیریت کنم

سلام بنام خدا۲۴ سالمه .ن اجازه دارم دوست داشته باشمن اجازه دارم برم سرکارن اجازه دارم ازدواج کنمن اج ...

نمیشه که اینطوری مگه ما بدبختیم بزنن تو سرمون بشین تو خونه هیچ‌کاری نکن من جای شما بودم فرار میکردم یا زیر زیرکی یه کاری دست و پا میکردم. توی این دور زمونه هیچکار و هیچ درآمدی نداشته یاشی باخت دادی

تو خونه تدریس خصوصی کن عزیزم پایه ابتدایی راحته و شما از پسش برمیای هم زمستون کارش هست هم تابستون تا ...

اره خداروشکر رشتم ریاضی فیزیکه خوب هم بلدم درس بدم اما مشکل اینجاست دانش آموز از کجا گیر بیارم که مامانش بسپرتش به من تدریس خصوصی براش انجام بدم؟

نه ببینید من یه کارت بانکی دارم بهم دادن گفتن از این هر جور دوست داری خرج کن پول اس ام اس هم برای ما ...

خب حق باشماست ولی شاید مادرتون میدونه اگه کارت بده دستت خالیش میکنی و دوباره پولی نداره بندازه تو کارته در واقع نگران آیندس

خب حق باشماست ولی شاید مادرتون میدونه اگه کارت بده دستت خالیش میکنی و دوباره پولی نداره بندازه تو کا ...

حرف شما درست اما دو نا مورد مادر من باید جوری منو تربیت میکرد و پول دستم میداد که یاد بگیرم چجوری خرجشون کنم و بلد باشم اقتصادی فکر کنم بعد مورد دوم اینکه خوب میدونه من اصلااااااااا ادم ولخرجی نیستم حتی با اینکه یاد هم نگرفتم اما خودم با تصمیم خودم میخوام ۱۸ که شدم برم توی این سایت ها طلای آب شده بخرم لااقل خودم پول جمع کنم