2777
2789
عنوان

صبووونه زودهنگام 🍳☕

196 بازدید | 13 پست

پا شدم واسه WC و نماز...

دیدم چقدر گرسنمه...

گوجه هم تموم کردیم، رب هم تو راهرو بود، سرد بود، خال نداشتم بیارم...

دیگه به نیمرو خالی بسنده کردم...

یه خورده بدن درد دارم، قرص خوردم، بخوابم...

بچه ها امروز هم کلاس آنلاین دارن...

تا ۹ می خوابم، بعدم واسه ناهار، یا ماکارانی یا پلو کباب تابه ای میذارم...

ظهرم شیفتم...

نوش جان 🍃روزتون خوش 🍃

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زودهنگام هم نیست ساعت ۶ صبحه 

پسرم که دانشگاه دیگه تموم شده تا امتحان دخترم هم فرجه است 

منم صبحانه حاضر کردم الان باید برم شوهرم رو بیدار کنم

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
آخه دیروز یه ربع به یازده صبوونه خوردم،واسه همین الان زودهنگامه...

اهان 

نوش جان

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده