2777
2789
عنوان

یه نفر ازم دزدی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 32 پست
اگر بخشیدیش بی منت ببخشش اگر هم نمیبخشی میتونی اثبات کنی علیه ایشون دادخواست تنظیم کن

مدرکی نداریم. وقتی برمی‌داشت یکی از اعضای خانوادم دیده. ولی یه شرایطی بود که نشده به روی طرف بیاریم. نه 18 تومن جای بخشش نداره حقوق یکماهمه

یه مراسمی بود و یه شرایط خاصی. نمیشد. اگه می‌گفتیم وصلت دو تا آدم به هم میخورد

پس با چشم دیدید... چقدر صبر دارید و چقدر موقعیت شناسید... خیلی سخته آدم واکنش نده اون موقع... این ایده جعبه خالی ربع هم خیلی ایده خوبیه. قشنگ ب جا و بموقه اس. بخواد بفهمه میفهمه...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مدرکی نداریم. وقتی برمی‌داشت یکی از اعضای خانوادم دیده. ولی یه شرایطی بود که نشده به روی طرف بیاریم. ...

وقتی یکی دیده چه مدرک از این بالاتر ،   دعوتش کن بیاد ی جایی که چند نفر باشین ببین شاید قبول کنه شما و اون که برداشته و شاهد ، اگر نکرد دادخواست بده 

بابا میگم نمی‌شده وصلت دوتا آدم دیگه به هم می‌خورده اگه صداشو در میاوردیم

ببخشیدا نظر من اینه که اگه با دزدی کردن بخابم بگیم هیچی بروشون نیتریک که وصلتها بهم نخوره همون بهتر که بهم بخوره بحث من مبلغ اون سکه نیست بحث من نمی‌دونم شمام شنیدین یا نه ولی دست حروم اگه وارد زندگی کسی بشه خیلی نحسی به وجود میاره  حالا خدا بهتون رحم کرده سکهه که رفته ولی نحسیش نیومده باشه توی زندگیتون .....ما به دست حروم و دست کج توی زندگی خیلی معتقدیم

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

وقتی یکی دیده چه مدرک از این بالاتر ، دعوتش کن بیاد ی جایی که چند نفر باشین ببین شاید قبول کنه شما ...

ایشون نمیخاد رو کنه که مبادا وصلت دو نفر دیگه بهم نخوره

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

ببخشیدا نظر من اینه که اگه با دزدی کردن بخابم بگیم هیچی بروشون نیتریک که وصلتها بهم نخوره همون بهتر ...

دست نحس واسه اونیه ک میدزده.

یعنی خدای ناکرده مالی رو کسی بدزده و وارد اموال خودش کنه.

خدایا شکرت💐🙏
ببخشیدا نظر من اینه که اگه با دزدی کردن بخابم بگیم هیچی بروشون نیتریک که وصلتها بهم نخوره همون بهتر ...

ب اسی چه ربطی داره یکی دیگه دزده؟ 

دست نحس ررا دزده اس فک میکنم ن اسی

ب پشتیانی فردا صبح زنگ بزن. چرا بزاری ۷۲ ساعت بگدره؟؟؟؟؟ پیگیر باش ک مدرک داشته باشی. تماس رو هم رکو ...

خواهر ی غلطی کردیم اقا گفت عیب نداره لغو بزنم ک ۲۰ درصد ب اسنپ ندم . منم چون بابام باهام بود و احساس ناامنی نمیکردم گفتم بزن .