2777
2789
عنوان

امشب چند بار توی خواب احساس مرگ کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 36 پست
بچه ها اون خانم که میخواد بیاد خفم کنه مامانمه نمیدونم چرا مامانم زنده است ها خیلی خیلی ام به همدیگه ...

لعنت کن بر شیطان و قران رو کنارت بزار 

چهارقل بخون 

🇵🇸free palestine  در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند( میزان الحكمه).

گذاشتم بالاسرم

بعد از اینکه گذاشتی خواب دیدی ؟ یا کنارت نبود؟

🇵🇸free palestine  در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند( میزان الحكمه).

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بختک میگن به این حس،شما احساس میکنی خانمه من احساس میکردم یه خرس پشمالوئه 

طاق باز نخواب 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
الان گذاشتم دیگه بعدش جرات نکردم بخوابم فعلا

چهار قل رو هم بخون دیگه خیالت تخت

قرص ضد استرس نداری؟ من الان یه دونه پوکساید خوردم بلکه آروم بشم

این قرصا عوارض داره همینجوری مثل نقل و نبات نخورید عزیزان