2777
2789
عنوان

شما باشید چی جواب شو میدید عروس😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 41 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مامانت باید به سلیقه تازه عروس احترام بذاره قطعا اختلاف چند دهه سلیقه ها رو هم متمایز میکنه نباید ما ...

اینا ب من مربوط نیست 

اون قسمت ماجرا ب من مربوط ک کلی توهین کرده تهش گفته من فکر کردم دخترتع 

اون باید بفهمه ک فرقی بین منو مادرم نیست 

جمانه بهش بگوبیخودمیکنی تواصلابامن اینجوری حرف میزنی گیرم اصلا من نظر دادم محترمانه میگفتی نظرنده

همینو میگم حالا صب کن 

ببین خودش عکس فرستاده خودش گفته مادر شوهر نظر بده 

من از این میسوزم

این سیاستش بوده ازهمون اولم میدونسته مامانت به در گفته دیواربشنوه

اره خودش زنگ ب مادرم برات عکس میفرستم نگاه کن مامانم خودش باهاش حرف 

من یکاری باش میکنم سیاست رو برینه از وجودش بره بیرون

اینا ب من مربوط نیست اون قسمت ماجرا ب من مربوط ک کلی توهین کرده تهش گفته من فکر کردم دخترتع اون باید ...

اینجوری گفته که داداشت شاکی نشه وگرنه همون با مامانت بوده داره به جفتتون میگه که حواستونو جمع کنید وارد حریمش نشبد که بد جواب میده

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
اینجوری گفته که داداشت شاکی نشه وگرنه همون با مامانت بوده داره به جفتتون میگه که حواستونو جمع کنید و ...

خب اون بگم فلان شده وقتی نظر مادرمو نمیخواد بیجا میکنه زنگ میزنه بش میگه عکاس رو نگاه کن نظرتو بگو غلط میکنه 

من چیکارشون دارم ک ون لقش ب من چه 

مثلا چ ربطی ب من داش حرصیم اوفف