یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مثلا چه کاری انجام میدادین میشه بگین من الان نزدیک ۲۰سالگیم راهنماییم کنین شایدخوب باشه برام
زبان انگلیسی رو انتخاب میکردم و به عنوان زبان دوم تا تهش ادامه میدادم. ادامه تحصیل میدادم و یه شغل ثابت با درآمد هر چند کم شروع میکردم و مستقل میشدم. با هر پسر به درد نخوری وارد رابطه نمیشدم. بلافاصله بعد از نامزدی ازدواج نمیکردم . بعد از ازدواج با خانواده همسرم لجبازی نمیکردم و مادر شوهر رو دشمن بدونم (بر اساس حرفای خاله زنکی جو گیر نمیشدم) در اصل احترام میگذاشتم و بزرگی و کوچیکی رو رعایت میکردم. با هر کسی صمیمی نمیشم و درد دل نمیکنم چه بسا خواهرم مادرم یا دوست صمیمی. مخصوصاً مخصوصا مسائل مربوط به زندگی خصوصی. ورزش میکردم به طور حرفه ای و ادامه دار. موسیقی رو شروع میکردم حتی اگر بیست دقیقه در روز وقت میگذاشتم الان یه هنرمند معروف بودم و پز میدادم. وووووووو خیلی زیاده..
مطمعن باشین خیلیاشون هنوزم دیر نشده موسیقی ورزش زبان اینامیتونین شروع کنینومهمینطور بامادرشوهرتون مث ...
مادر شوهر فوت شده. موسیقی شروع کردم اما دل و دماغ و وقت نیست .آنقدر که بچه داری و زندگی سخت و پیچیده شده . ورزش هم نگم برات... با وضع جسمی و دیسک کمر و گردن و دیگه ... که اگر جسمم رو اصولی تربیت میکردم و رشد میدادم الان دچار این بیماریهای عجیب غریب نبودم. ولی با همه اینا سعی میکنم خوش بگذرونم و ادامه بدم. زمان به عقب بر نمیگرده از فرصتات استفاده کن. الان فقط دارم کمک میکنم پسرم جوری زندگی کنه که افسوس حالا رو در آینده نخوره. اینم از چالش های زندگی دهه شصتیا
به اندازه خوردن یه چای خوش رنگ و خوش عطر و خوش مزه با انا لله فاصله داشته باشم
ما شانس نداریم
توی این تایم کم هم دسشویمون میگیره
هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
خدارحمتشون کنه. جایگاهشون بهشت باشه نمیدونم چی بگم🥲🥲🥲منم بااینکه ۱۹سالمه ولییی خیلیی عقبم از همه ...
واسه شما دیر نیست .تازه اول راهی. هنوز پله اول هم نیومدی. حتی اگر تصمیم بگیری پزشک موفقی بشی پر پرش سی و پنج سالگی مطب داری. یعنی اول جوونی و خوشگلی. کاش میشد .افسوس
اگه بدونم آخرین لحظهست هر جا باشم همون جا تخلیه میکنم
😂💔
هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/: