2777
2789
عنوان

دوست داشتین الان چندسالتون بود

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 74 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره عزیزم میفهمم چی میگی کنکوریا اکثرا این حسارو دارند درکت میکنم.نگرانش نباش حرصشو نخور آسون بگیر ا ...

مرسی ازت😘🥺🥺🥺

میشه ایدی تلگرام بهم بدین اگه مشکلی نیست اونجا پیامتون بدم 

چون نوشتین دانشجوی روانشناسی به این خاطر میگم

مثلا چه کاری انجام میدادین میشه بگین من الان نزدیک ۲۰سالگیم راهنماییم کنین شایدخوب باشه برام

زبان انگلیسی رو انتخاب میکردم و به عنوان زبان دوم تا تهش ادامه میدادم. ادامه تحصیل میدادم و یه شغل ثابت با درآمد هر چند کم شروع میکردم و مستقل میشدم. با هر پسر به درد نخوری وارد رابطه نمی‌شدم. بلافاصله بعد از نامزدی ازدواج نمی‌کردم . بعد از ازدواج با خانواده همسرم لجبازی نمی‌کردم و مادر شوهر رو دشمن بدونم (بر اساس حرفای خاله زنکی جو گیر نمی‌شدم) در اصل احترام میگذاشتم و بزرگی و کوچیکی رو رعایت میکردم. با هر کسی صمیمی نمیشم و درد دل نمیکنم چه بسا خواهرم مادرم یا دوست صمیمی. مخصوصاً مخصوصا مسائل مربوط به زندگی خصوصی. ورزش میکردم به طور حرفه ای و ادامه دار. موسیقی رو شروع میکردم حتی اگر بیست دقیقه در روز وقت میگذاشتم الان یه هنرمند معروف بودم و پز میدادم. وووووووو خیلی زیاده..

اره احتمالا ایدی تلگرامت بده پیامت میدم

باشه عزیزم بهت درخواست میدم اونجا میفرستم . 

من خرداد رو ترمیم نمیزنم ولی خب شروع میکنیم اشکال نددره شاید انگیزه گرفتیم 

زبان انگلیسی رو انتخاب میکردم و به عنوان زبان دوم تا تهش ادامه میدادم. ادامه تحصیل میدادم و یه شغل ث ...

مطمعن باشین خیلیاشون هنوزم دیر نشده 

موسیقی ورزش زبان اینامیتونین شروع کنین

ومهمینطور بامادرشوهرتون مثل قبل صمیمی بشین 

مطمعن باشین خیلیاشون هنوزم دیر نشده موسیقی ورزش زبان اینامیتونین شروع کنینومهمینطور بامادرشوهرتون مث ...

مادر شوهر فوت شده. موسیقی شروع کردم اما دل و دماغ و وقت نیست .آنقدر که بچه داری و زندگی سخت و پیچیده شده . ورزش هم نگم برات.‌‌.. با وضع جسمی و دیسک کمر و گردن و دیگه .‌‌.. که اگر جسمم رو اصولی تربیت میکردم و رشد میدادم الان دچار این بیماریهای عجیب غریب نبودم. ولی با همه اینا سعی میکنم خوش بگذرونم و ادامه بدم. زمان به عقب بر نمیگرده از فرصتات استفاده کن. الان فقط دارم کمک میکنم پسرم جوری زندگی کنه که افسوس حالا رو در آینده نخوره. اینم از چالش های زندگی دهه شصتیا

مادر شوهر فوت شده. موسیقی شروع کردم اما دل و دماغ و وقت نیست .آنقدر که بچه داری و زندگی سخت و پیچیده ...

خدارحمتشون کنه. جایگاهشون بهشت باشه 

نمیدونم چی بگم🥲🥲🥲

منم بااینکه ۱۹سالمه ولییی خیلیی عقبم از همه چی زندگی درس دانشگاه 

امیدوارم حسرت نشن برام

به اندازه خوردن یه چای خوش رنگ و خوش عطر و خوش مزه با انا لله فاصله داشته باشم

ما شانس نداریم 

توی این تایم کم هم دسشویمون میگیره 

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
خدارحمتشون کنه. جایگاهشون بهشت باشه نمیدونم چی بگم🥲🥲🥲منم بااینکه ۱۹سالمه ولییی خیلیی عقبم از همه ...

واسه شما دیر نیست .تازه اول راهی. هنوز پله اول هم نیومدی. حتی اگر تصمیم بگیری پزشک موفقی بشی پر پرش سی و پنج سالگی مطب داری. یعنی اول جوونی و خوشگلی. کاش میشد .افسوس

واسه شما دیر نیست .تازه اول راهی. هنوز پله اول هم نیومدی. حتی اگر تصمیم بگیری پزشک موفقی بشی پر پرش ...

نمیدونم گیج شدم از اینکه نرسم چی🥲

مرسییی ازتون مثل یه مامان راهنماییم کردین 

خیر ببینی بهترین هاجلو پاتون قراربگیره 

اگه بدونم آخرین لحظه‌ست هر جا باشم همون جا تخلیه می‌کنم

😂💔

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/: