2777
2789
عنوان

ناراحتم

67 بازدید | 14 پست

۳۱ سالمه هنوز مجردم از والدینم ناراحتم که چرا نگران آیندم نبودن و برای ازدواجم تلاشی نکردن درحالیکه برای ازدواج برادرم به همه سپرده بودن 

پدرم که فوت کرده...چنروزه مریضم پریشب حالم بد بود مادرم میگفت زنگ بزنم به عمت یا دخترخالت بیاد ببرتت دکتر گفتمش حاضرم بمیرم اما زیر منت اونا نرم💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرمیخای چیکار بروسرکار برودنبال اهدافی جزشوهرایشالا یه ازدواج خوب هم میکنی

آدم هر چقدرم دنبال و اهداف و سرکار بره بازم یه احساس پوچی داره دلش میخواد یکی بهش محبت کنه دوست داشته باشه بدونه یکی هست مواظبش باشه نگو شوهر میخوای چیکار 🤗

بیخیال الان غصه چی رو میخوری گذشته ها گذشته تو حال زندگی کنشوهر میخوای چیکار دنبال پیشرفت باش عزیزم

شوهر میخام چیکار؟؟!!!!

برای اینکه پشت و پناهم باشه تو سختی ها . همدمم باشه تو تنهایی . نجاتم بده از خانواده سمی...خسته شدم حوصله پیشرفت ندارم

شوهر میخام چیکار؟؟!!!!برای اینکه پشت و پناهم باشه تو سختی ها . همدمم باشه تو تنهایی . نجاتم بده از خ ...

چی بگم والا صلاح مملکت خویش را خسروان دانند

ان شاءالله کیس خوبی واسه ازدواج سر راهتون قرار بگیره

آدم هر چقدرم دنبال و اهداف و سرکار بره بازم یه احساس پوچی داره دلش میخواد یکی بهش محبت کنه دوست داشت ...

منظورم به این نبودکلاشوهرنخاد بیشترمنظوربه موقعیت مناسب ازدواج مناسب بود

منظورم به این نبودکلاشوهرنخاد بیشترمنظوربه موقعیت مناسب ازدواج مناسب بود

اون که درست ولی ایکاش این موقعیت مناسب تا قبل سی سالگی پیش میاد میدونی همه چی یه زمانی ذوق خودشو داره بعدش دیگه اصن خوش نمیگذره